Sari la conținut

Zodia puternic lovită de Luna Neagră. Vine o cumpănă MARE!

Astrolog Camelia Pătrășcanu
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscop cu astrologul Camelia Pătrășcanu

Camelia Pătrășcanu vine cu câteva sfaturi importante destinate nativilor care aparțin acestui semn zodiacal. Aparent, se pare că se anunță o perioadă destul de zbuciumată pentru ei în domeniul profesional.

Astrologul Camelia Pătrășcanu a dezvăluit horoscopul integral pentru următoarea perioadă. Un semn zodiacal va traversa o perioadă mai complicată, în vreme ce alți nativi ar putea ajunge în mijlocul unor discuții nedorite.

Potrivit horoscopului realizat de Camelia Pătrășcanu, Scorpionul este cel ce trebuie să rămână în permanență atent pe plan profesional. Cei născuți în această zodie par a lucra contra cronometru.

Toate vin cu întârziere, iar în acest caz este necesară înțelepciunea și luarea unor decizii importante. Indiferent ce se întâmplă, trebuie să se stăpânească și să înțeleagă ce au de făcut în continuare.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Sfaturi prețioase pentru nativii acestor semne zodiacale

„Scorpionii au opoziția în zona muncii. Vorbim de o muncă încâlcită, întârziată. De data asta, trebuie să fie mult mai înțelepți, mai harnici. Săgetătorii au excesele vizate de opoziția dintre Luna Neagră și Neptun.

Lucrurile care le plac nu sunt întotdeauna sănătoase. Poate fi dificil să aibă autocontrol. Sunt lipicioși și fermecători în acest moment. Ei trebuie să dea măsură lucrurilor, pentru că se pot pune într-o lumină care nu îi avantajează”, spune Camelia Pătrășcanu, conform fanatik.ro.

Pentru Capricorni, este un moment axat pe casă și familie. Persoanele născute sub acest semn zodiacal ar putea avea chiar și unele dispute pe această temă. Mai mult decât atât, aceștia au posibilitatea de a-și da seama că anumite aspecte nu sunt întocmai ceea ce par de la distanță.

„Capricornii au opoziția orientată spre casă și cămin. Sunt multe discuții care pot avea loc. Sesizează că se schimbă niște lucruri în jurul lor. Pot să își dea seama că între ei și cei din jurul lor e o prăpastie ideologică”, mai spune astrologul Camelia Pătrășcanu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel