vineri, februarie 3, 2023

ZODIAC: Ești berbec? Iată ce alimente îți fac bine și cum poți preveni afecțiuni cu leacuri băbești din natură. De ce să consumi păducel? Iată beneficiile:

Sănătatea este cel mai de preț cadou pe care ni-l putem face noi înșine dacă știm să prevenim riscuri și să adoptăm un stil de viață potrivit nouă.

Iar sanatatea ne poate fi afectata in orice moment data fiind situatia actuala a mediului inconjurator si a alimentatiei noastre, iar cele mai sensibile zone difera in functie de zodie.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre măștile de protecție. S-a aflat du...

Dar iată că sunt și vești bune!

Pentru cele mai sensibile zone ale organismului, exista anumite plante, esente si flori care ne ajuta la diminuarea sau chiar eliminarea acestor probleme.

Zodiac: Ești berbec? Iată de ce să consumi păducel

Se știe că zodia berbec este guvernată de planeta Marte, cunoscută ca planeta războiului, dar şi a păcii.

Marte guvernează zona capului şi a feţei în afară de nas, dar şi cele două emisfere cerebrale, ceea ce denotă o cerebralitate intensă.

Această planetă este asociată cu fierul, având o influenţă şi asupra sângelui nativilor. Așadar, planta care se potrivește  cel mai bine acestei zodii este PĂDUCELUL.

Te-ar mai interesa: Factorii majori care îți distrug zilnic sistemul i...

Beneficiile păducelului

Să fim mereu calmi…, nu rezolvăm nimic dacă ne agităm. De ce să riscăm o creștere inutilă a tensiunii arteriale ce ne-ar putea face atâta rău?

Păducelul ajută în cazuri de hipertensiune…, o afecțiune care nu-i ocolește pe nativii guvernați de un zeu al războiului, nu-i așa?

Această plantă va ajuta nativul să țină în frâu tensiunea mare, să-și calmeze stările de nervozitate, de agitație.

Te-ar mai interesa: La ce să fim atenți în această perioadă. Medic: Po...

De asemenea, păducelul este leac pentru dureri de cap și migrene, insomnii și probleme cardiace cauzate de … nervi, stres.

Așadar, pentru problemele pe fond nervos, aliatul vostru în lupte va fi păducelul. Luați-l să-l aveți în casă la nevoie.

Sun Tzu: Rămâi calm, detașat, rezervat…

Fie că sunt reale sau imaginare, războaiele voastre vor avea sorți de izbândă dacă vă păstrați calmul. Să ne amintim sfaturile lui Sun Tzu despre cât de important este să ne păstrăm calmul…

Te-ar mai interesa: Semne silențioase care indică faptul că este posib...

Așadar, vrei să fii un luptător calm, rezervat, detașat… calm warrior? Vrei să poți avea o imagine de ansamblu și să decizi cele mai bune strategii în luptă?

Atunci așteaptă cu calm și observă-ți inamicul. Ia o gură de ceai de păducel și așteaptă! Numără până la zece oi și stai calm. NU te mai arunca așa cu coarnele înainte, cum o faci de obicei.

 

De asemenea, este recomandat să consumați zilnic anumite alimente care vă vor ajuta în luptele voastre tensionate.

Te-ar mai interesa: MANIFEST PENTRU ARMONIE ȘI FEMINITATE. Cum te preg...

Ce vă ajută și de ce? Ei bine, efect sedativ va avea ceapa. Consumă cât mai multă ceapă și praz, că sunt cam la fel la efecte.

legume pixabay

Ceapa și prazul sunt și foarte bune la gust, sunt chiar recomandate în orice fel de mâncare: de la supe, ciorbe, tocănițe, salate etc.

De asemenea, ambele ajută la fluidificarea sângelui.

Alte recomandări pentru nativii berbec: condimente, ardei iuți, muștar.

Despre beneficiile ardeilor iuți, mai puteți citi pe larg aici.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private