Sari la conținut

Zodii afectate puternic de Luna Plină. Vin cumpene mari pentru ele!

horoscop săptămânal
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
Trei zodii cu ghinion

HOROSCOP 22-28 aprilie, Maria Sârbu. În această perioadă o să avem parte de două evenimente astrale de mare importanță: Luna Plină din 24 aprilie, ce va marca cu forță toate semnele zodiacale, și părăsirea de către Mercur din Retrograd, ceea ce va anima mulți dintre nativi pe 25 aprilie. De săptămâna viitoare lucrurile vor merge mult mai frumos, deoarece Venus va intra în Taur și Marte în Berbec, moment în care situația se va liniști.

Însă, până atunci, trebuie să facem totuși față provocărilor din această săptămână. Astrologul Maria Sârbu explică în amănunt ce anume ne așteaptă zilnic între 22 și 28 aprilie. Luna Plină îi va afecta în principal pe cei născuți în Leu, Vărsător și Săgetător, însă și Balanța va trebui să fie prudentă.

HOROSCOP 22-28 aprilie, Maria Sârbu. Previziunile integrale pentru toți nativii le găsiți în videoclipul de mai jos:

Previziuni sumare realizate de Maria Sârbu pentru Săgetător

22 aprilie – un moment însemnat. Trebuie să vă gândiți la ce vreți să faceți în continuare. Apropiații vă împing de la spate.

23 aprilie – ziua în care trebuie să-i dați dreptate unei persoane. Va trebui să-i dați Cezarului ceea ce este al Cezarului.

24 aprilie – o zi interesantă deoarece Luna Plină vă scoate din zona de comoditate. Va trebui să vă gândiți la toate aspectele legate de sănătatea voastră și la cât de aurită este gura voastră. Mai precis dacă v-ați gândit negativ la cineva și lucrul respectiv s-a materializat.

Luna Plină scoate la iveală și neajunsurile tale care nu vrei să le admiți. Trebuie să pui capat problemelor tale personale și să treci la o muncă mai intensă.

25 aprilie – este o zi care îți oferă bucurie, întrucât Mercur iese din retrogradare. Veți simți o descătușare, indiferent dacă este doar la nivel mental sau emoțional.

26 aprilie – din păcate arată că ai parte de mari greutăți de orice natură. Veți trece prin momente mai dificile deoarece nu v-ați îngrijit la timp de voi înșivă.

Noroc că ai Luna în Săgetător și vei reuși să afli cu ajutorul intuiției care este sursa problemei care te golește de energie.

27 și 28 aprilie – un sfârșit de săptămână în care trebuie să ai grijă de propria persoană, scrie News18.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel