Sari la conținut

Zodii care au NOROC cu CARUL până pe 23 martie, cât durează tranzitul planetei MARTE prin Vărsător

Imagine creat cu AI

Din cuprinsul articolului

Planeta Marte are un traseu clar în Vărsător şi aduce cu ea o energie intensă ce influenţează în bine câteva zodii din horoscop până pe 23 martie.

Așadar, în timp ce aștepți și faci ceea ce este potrivit pentru tine, pregătește-te ca latura ta creativă să devină brusc activată la maximum. Experiențe interesante îi așteaptă pe cei suficient de neînfricați pentru a păși în capătul adânc în acest moment.

Vărsător

Cel mai bun semn zodiacal cu care să lucrezi: Leu și Pești

Cel mai bun domeniu pe care să te concentrezi: divertisment vizual

Dragă Vărsător, forțele cosmice sunt de partea ta săptămâna aceasta. Totuși, dacă permiți autosabotajului să te conducă, toate binecuvântările tale îți vor aluneca din mâini ca nisipul care se strecoară dintr-un pumn închis. Așa că fii puternic și încrezător și cunoaște-ți valoarea. Meriți ajutorul și recompensele care vin în calea ta acum.

De asemenea, dacă te simti chemat, dedica mai mult timp divertismentului vizual în această săptămână, fie că te uiti la televizor, mergi la teatru, bucura-te de un recital de balet sau altceva. Idei interesante și inspirație fabuloasă te așteaptă pe această cale!

Pești

Cel mai bun semn zodiacal cu care să lucrezi: alți Pești

Cel mai bun domeniu pe care să te concentrezi: divertisment și relaxare

Dragă Pești, ceva nou și frumos nu ia naștere din ceea ce era vechi și mort. Acesta este mesajul metaforic și energia acestei perioade pentru tine. Așa că nu fi surprins dacă te simți brusc întinerit și gata să învingi lumea. Forțele cosmice sunt înrădăcinate pentru tine să schimbi lucrurile în modul tău unic și genial din punct de vedere creativ.

De asemenea, sună ciudat, dar ai nevoie și de puțin divertisment și relaxare. Nu te concentra pe partea cuvântului. În esență, îți cere să te oprești pe placul oamenilor și să trăiești pentru tine în această săptămână. O mulțime de oameni egoiști vor ieși sa te incurce când faci asta, dar nu trebuie să le acorzi atenție.

Leu

Cel mai bun semn zodiacal cu care să lucrezi: Berbec și alți Lei

Cel mai bun domeniu pe care să te concentrezi: divertisment vizual

Dragă Leu, uneori singura cale de urmat este prin. Energia acestei perioade te îndeamnă să fii curajos și încrezător pentru că ești pe cale să ajungi într-o fază care va cere fiecare centimetru din talentele și capacitățile tale. Vasul de aur de la capătul curcubeului este extraordinar, așa că rămâi concentrat în timp ce pictezi acele arcade colorate.

La fel ca Vărsătorul, și tu vei beneficia de implicarea în divertismentul vizual săptămâna aceasta, fie că este pe o platformă de streaming, YouTube, TikTok, teatrul local, un carnaval sau în altă parte. O inspirație masivă te așteaptă pe această cale.

Balanță

Cel mai bun semn zodiacal cu care să lucrezi: Rac și Capricorn

Cel mai bun domeniu pe care să te concentrezi: Dans

Dragă Balanță, ai forțele cosmice care iti susțin eforturile chiar acum și vei beneficia dacă rămâi concentrat pe adevăratele tale priorități. În plus, acest ciclu lunar este grozav pentru manifestări… dacă esti gata să impregnezi cu puterea credinței voastre.

Dansul te poate ajuta cu siguranță să te conectezi cu spiritul tău. E chiar mai bine să faci această activitate cu o persoană semnificativă sau cu un grup de prieteni!

Săgetător

Cel mai bun semn zodiacal cu care să lucrezi: Leu și Fecioară

Cel mai bun domeniu pe care să te concentrezi: Introspecție

Stabil și puternic, aceasta este energia perioadei pentru tine, dragă Săgetător. Ești gata să-ți dezlănțui latura creativă în lume? Ar trebui să fii pentru că binecuvântările tale sunt legate de asta. În plus, cine știe? S-ar putea să întâlnești un suflet pereche și în acest fel!

Doar asigura-te că lasi timp pentru introspecție chiar dacă faci toate acestea. Scrierea unui jurnal te poate ajuta cu siguranță să îți amintesti mai bine lucrurile pe termen lung și, de asemenea, să îți dai seama de semnele și sincronicitățile din jurul tau.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel