Sari la conținut

Zodii care te vor abandona de îndată ce obțin ceea ce își doresc

Zodia care te va abandona
Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro

Zodii care te vor abandona de îndată ce obțin ceea ce își doresc. Din punct de vedere astrologic, semnele zodiacale care tinde să se pună pe primul loc sunt Gemenii și Scorpionii. Ei sunt cunoscuți pentru a fi încrezători, puternici și dedicați persoanelor sau lucrurilor pe care le iubesc și tind să fie atenți la propriile nevoi și dorințe înaintea celor ale altora.

Însă, este important să reținem că fiecare persoană este unică și nu puteți generaliza întotdeauna în funcție de semnul zodiacal. Este important să recunoaștem că fiecare individ are propriile valori, priorități și moduri de a se raporta la lume.

Totuși, semnele enumerate mai jos nu vor ezita să vă arunce ca o lămâie storsă odată ce le veți oferi ceea ce își doresc.  Vor deveni  reci și nu vor simți nicio remuşcare.

Horoscop. GEMENI

Gemeni
Sursa foto: doctorulzilei.ro

Nu sunt sentimentali. Nici nu se va gândi de două ori să profite de tine sau nu. Bineînțeles că o va face în orice circumstanță. Va lua ce vrea de la tine si când nu mai ai ce sa ii oferi, te va abandona.

Va fi atât de rece și de neînduplecat și nu va simți nicio remuşcare sau vină. Este un aventurier și un petrecăreț. Nu este un… jucător de echipă. Îi pasă doar de el însuși.

Când nu mai ai nimic de oferit, atunci ești o povară pentru nativii din zodia Scorpion

SCORPION
Nu doar Gemenii sunt necinstiții nativi ai zodiacului, ci și Scorpionul. El poate face orice pentru a obține ceea ce își dorește. Și, bineînțeles, odată ce o primește, te va abandona. După ce te-a „smuls” mai întâi și nu ți-a lăsat nimic, atunci te va arunca ca pe o bucată de lămâie storsă. Atât de crud și rece este acest semn.

Scorpionii par emoționali, dar sunt și extrem de manipulatori. Atâta timp cât îi slujiți interesele și sunteți de ajutor, totul este bine. Când nu ai nimic altceva de dat, atunci ești o povară care trebuie aruncată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel