Sari la conținut

Zodii în care NU trebuie să ai încredere. Sunt capabile de orice!

Din cuprinsul articolului

Zodii în care NU trebuie să ai încredere. Sunt capabile de orice! Cu siguranță ți s-a întâmplat la un moment dat: după ce ai crezut orbește într-o persoană, descoperi că nu a fost complet cinstit cu tine, poate vine doar să-ți ceară favoruri, te-a abandonat în cele mai dificile momente sau este foarte amabil pentru tine, dar în spatele tău face altceva.

Persoanele aparținând acestor 4 semne ale zodiacului sunt clasificate ca fiind cele mai false. Aveți grijă, s-ar putea să fiți înconjurați de ei sau chiar voi puteți să fiți cei care aparțineți acestei liste.

Personalitatea fiecărei persoane, de obicei bazată pe semnul zodiacal căruia îi aparține, tinde să afecteze foarte mult calitatea relațiilor sociale, de fapt, tocmai acest aspect determină cât de plăcute sau de încredere pot fi.

Balanță

Balanțele trebuie să fie pe placul tuturor. Marcate de nesiguranța și complexul lor de inferioritate, oamenii din acest semn își vor acomoda discursul în funcție de cine îi ascultă și vor spune întotdeauna ce vor alții să audă pentru a mulțumi și a evita respingerea.

Leu

Nativii din zodia Leu sunt foarte sinceri cu ei înșiși, dar atunci când comunică cu ceilalți, vor spune doar ce le convine lor.

Este foarte obișnuit ca Leul, când se confruntă cu posibilitatea conflictului pe care îl poate aduce un adevăr, să nu ezite timp de o fracțiune de secundă să inventeze o minciună care să-i îndepărteze de orice posibilitate de confruntare.

Pești

Peștii au probabil o „justificare” pentru comportamentul lor, deoarece sunt extrem de conciliatori și caută să se miște în medii în care conflictele nu explodează.

Cum o fac? Simplu, vor minți astfel încât pacea și fericirea să domnească cu orice preț. Dar, așa cum nu se poate altfel, mai devreme sau mai târziu, acest lucru se întoarce împotriva lui.

Berbec

Berbecul nu suportă să nu fie în el în centrul atenției și adoră să primească validări din partea celor din jur din partea tuturor. Se poate lăuda cu o strategie infailibilă: va fi întotdeauna copleșitor de plăcut și seducător cu oricine.

Chiar dacă te urăște, o să facă tot posibilul să îți intre pe sub piele, să se facă plăcut să și va face tot ce este necesar pentru a primi aplauzele de la public.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel