marți, octombrie 4, 2022

Urania, ceal mai de succes astrolog din Romania, a făcut previziuni astrale pentru zodii. Trei zodii vor fi lovite de karma. Potrivit acesteia, vine o perioadă plină de provocări. Dacă vor ține cont de sfaturi, nativii vor ști cum să acționeze și vor evita toate problemele.

Zodii lovite de karma. Se iscă câteva situații destul de aprinse

O perioadă plină de conflicte pentru nativii din zodiac Taur. Nativii acestei zodii au anumite idei care nu sunt în concordanță cu ale colegilor de la locul de muncă, drept urmare, de aici se iscă câteva situații destul de aprinse, pe care doar ei le pot opri, cu o schimbare de atitudine.

Te-ar mai interesa: Un bărbat de 33 ani a rămas fără mâna dreaptă în u...


Contradicție cu convingerile lor

”Taurii se confruntă cu idei și opinii care nu le convin în mediul socio-profesional. Intră în contradicție cu convingerile lor pe care nu le pot accepta ca factor determinant în activitatea curentă”, afirmă astrologul.

Berbecii nu sunt prea departe. Cei născuți sub acest semn zodiacal se enervează destul de rău în zilele ce urmează. Apar complicații de unde se așteaptă mai puțin și motivele sunt cât se poate de clare, însă indicat ar fi să trateze lucrurile într-o manieră calmă.

Vine o perioadă a provocărilor pentru Gemeni

”Ai un motiv justificat să te alarmezi și să te enervezi. În timpul acesta nu reușești să forțezi evoluția unei situații pentru un rezultat mai rapid și favorabil ție. Te confrunți cu complicații”, mai spune astrologul.

Te-ar mai interesa: Profită de Revelion să îți faci plinul de sănătate...

Pentru Gemeni vine o perioadă a provocărilor. Acești nativi vor suferi un blocaj care le va da mari bătăi de cap și care îi va face să devină mai limitați ca oricând. Astrele sunt de vină, dar tot ele vor fi cele care aduc și rezolvarea.

”Astrele îți aduc o provocare anume. Ai parte de unele blocaje care îți dau bătăi de cap și reticențe sau limitări brutale în exprimare”, conchide  astrologul Urania.

Te-ar mai interesa: Sărbătoare importantă: Ce sfânt prăznuiește Biseri...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private