miercuri, martie 22, 2023

Zodii norocoase în 2021. Noul an chinezesc, cel al Bivolului alb de metal începe pe 12 februarie. Începând de pe această dată, zodiile aliate Bivolului vor avea noroc cu carul. 

”Cele mai favorizate zodii în Anul Bivolului vor fi șarpele, maimuța, șobolanul, cocoșul și mistrețul. Le va merge extraordinar de bine pentru că sunt aliații secreți ai bivolului.

Cei născuți sub semnul șarpelui vor fi un ajutor de încredere pentru toți prietenii care la rândul lor îi vor inspira, ajuta și propulsa să rezolve lucrururile de care au nevoie.

Te-ar mai interesa: Carmen Harra, previziuni sumbre: „Trebuie să ne pr...

Zodii norocoase în 2021

Calul va avea o energie specială și multe idei și sprijin în a-și rezolva provocările. În plus, vor fi foarte optimiști și veseli. Să aveți încredere că bivolul vă va oferi tot ce vă doriți.

Maimuța are un an cu cele mai multe beneficii. Ea trebuie să-și găsească echilibrul și calea cea mai bună anul acesta. Va câștiga mai multă încredere în forțele proprii, va avea idei bune și va găsi soluții.

Mistrețul este superfavorizat pentru că e mare iubitor de bani și Dumnezeu îl recompensează. în 2021 banii vor curge gârlă către voi. Multe oportunități, dacă doriți să investiți în ceva. aveți beneficii din cadouri și acel noroc care apare atunci când ai nevoie mai tare,” a explicat numerologul Mihai Voropchievici la Medika TV.

Te-ar mai interesa: Cancer colorectal. Trebuie evitate cu orice preț a...

Numerologul a mai precizat și care sunt numerele norocoase în Anul Bivolului de Metal: 7, 9, 12, 21, 34 și 42;

Zilele norocoase: a 5-a, a 9-a, a 17-a si a 29-a a fiecărei luni;

Lunile norocoase: martie și iulie;

Culorile norocoase: alb, galben și verde.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private