Sari la conținut

10.10 – data la care se deschide un important portal energetic. Ce semnifică această dată importantă?

Astăzi, 10 octombrie, este o zi cu totul specială, pentru că este cea de-a 10-a zi din luna a 10-a. Puterea acestor numere mistice va deschide în cer un portal prin care conștiința noastră se poate extinde la nivel cosmic, iar energiile dense ale materiei se vor rafina până la stadiul de lumină astrală.

Aceasta înseamnă că vom avea acces la niveluri mult mai subtile ale existenței, legate de evoluția spirituală și de vindecarea profundă. Este vorba de o poartă magică ce conduce spre lăcașuri nebănuite ale sufletului, dar și de un vortex spiritual, care ne absoarbe spre cele mai înalte dimensiuni ale ființei.

Dată de 10 octombrie 2022 (10.10.2022) aduce cu ea o puternică energie karmică. În numerologie, numerele indică relații cu karma. Numărul 10 este un număr karmic. Dată de 10.10 (10 octombrie 2022) este un bun prilej de a reîncepe un nou lucru.

Data de 10.10 este considerată o piatră de temelie în a începe un nou lucru, o dată la care să oferi iertare, să te eliberezi de trecut și să aspiri spre o nouă traiectorie.

Cum sa cureti energiile in 10.10.2022

Pentru că 10 octombrie 2022 (10.10.2022) este o dată specială, iată cum să îți cureți energiile, potrivit Sfatul Părinților:

  • Scrie o lista cu “păcatele” trecutului și apoi da-i foc. Prin foc te eliberezi de ele și te purifici.
  • Scrie o lista cu oamenii importanți din viață ta despre care consideri că ți-au greșit la un moment dat. Da foc hârtiei și te/îi vei elibera de canalele energetice care va leagă.
  • Scrie trei lucruri pentru care ești recunoscător, în fiecare zi, timp de 30 de zile, fără să te repeți.
  • Fă un angajament cu ține însuți că vei scapă de un obicei dăunător și vei adopta unul potrivit pentru ține. Apoi acționează în acest sens cel puțin 30 de zile, pentru a se formă reflexul.

Persoanele născute pe data de 10

Persoanele guvernate de numărul 10 au o influență extraordinară asupra celor din jur, opinia lor este ascultată și luată în considerare, inspiră respect de la prima vedere. Se bucură de autoritate și cei din jur deseori le urmează sfaturile, pentru că au încredere în capacitățile lor. Nu se mulțumesc niciodată cu puțin și își doresc să ajungă la un nivel înalt, la care mulți nici măcar nu visează.

Cei născuți la această dată se bucură cel mai mult de portalul care se activează an de an. Conform legilor numerologiei, vor deveni persoane ambițioase, care vor deține funcții de conducere și care niciodată nu se vor mulțumi cu puțin și nu vor accepta să le fie date ordine. Vor avea mare succes pe toate planurile și nu vor duce lipsă de nimic, pentru că muncesc cu ardoare pentru tot ce își doresc.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.