marți, decembrie 6, 2022

Astrologul Cristina Demetrescu avertizează pe acești nativi ai zodiacului: îi așteaptă o perioadă de grele încercări și de blocaje.

Fiecare zodie în parte are planurile ei, însă realitatea poate fi uneori cu totul alta.

Vărsătorii spre exemplu își doresc mai mult decât produc, motiv pentru care ar trebui să se gândească de două ori înainte de a cheltui în mod abuziv. Nativii acestei zodii trebuie să evite împrumuturile și să se gândească de două ori înainte cu privire la schimbările pe care le pot face pentru un trai mai bun.

Te-ar mai interesa: Atenție părinți: copiii simt emoțiile noastre! Mih...

”Vărsătorii au idealuri mai mari decât bugetul pe care îl au. Fie ar trebui să mai strângă, să mai economisească, în niciun caz să se împrumute. De fapt, acolo este vorba despre o formă de atașament posesiv față de un stil de viață pe care au senzația că nu-l pot schimba.

Sunt Vărsători mai în vârstă, care, poate, vor să vadă lumea și toți banii lor se duc către copii – trebuie să schimbe ceva acolo. Alții, care nu au copiii, vor să-i facă, dar nu se pot debarasa de un stil de viață în care au toată libertatea din lume”, spune astrologul.

Zodia care va fi blocată în timp

Nativii din zodia Pești se învârt în cerc. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor să câștige mai mult, însă job-ul nu prea le permite să facă acest lucru. Trebuie să își ia inima în dinți și să se organizeze mai bine, pentru că viața este scurtă, iar asta o spune chiar astrologul Cristina Demetrescu.

Te-ar mai interesa: Decembrie, luna cadourilor pentru aceste zodii: mă...

Fiecare nativ poate alege ce vrea să facă mai departe, însă să fie conștient că timpul trece imediat.

”Peștii sunt prinși cumva într-un carusel din care s-ar putea să nu poată să iasă. Nimeni nu poate să muncească mai mult decât câștigă. Nimeni nu poate să ofere mai mult decât are. Nimeni nu poate să facă dintr-o zi de 24 de ore o zi cu mai multe ore, deci cumva organizarea pentru Pești lasă de dorit.

Te-ar mai interesa: Dana Budeanu, mesaj incendiar pentru ministrul Săn...

Sunt și Pești care, de exemplu, pierd vremea, stau acasă, nu au de lucru. Viața are și ea o lungime medie, nu trăim 150 de ani, deci cumva este momentul să ne hotărâm cum vrem să trecem prin ea”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private