Sari la conținut

10 daruri primite de la ”FLOAREA VIEȚII”

Floarea Vieții  este un simbol de geometrie sacra ce porneste de la imbinarea a 19 cercuri perfect intesectate pe fondul unui hexagon, totul cuprins intr-un alt cerc, potrivit acvaria.com.

I s-au atribuit adevarate efecte magice, de aceea este folosit pe amulete si talismane. Este un simbol ce apare din cele mai vechi timpuri in toate culturile si religiile umanitatii, fiind un simbol cu conotatii spirituale profunde.

Privit sau folosit ca suport energetic, Floarea Vietii are darul de a aduce armonie in viata celui care poarta acest semn sub diverse forme sau care foloseste forta acestui simbol prin aplicarea sa pe diverse obiecte: ca bijuterii, ca element de decor, ca yantra, ca suport de purificare si energizare a alimentelor, a apei, a hainelor, a obiectelor de lucru, a spatiului de locuit.

Simbolizeaza relatia foarte complexa si vasta dintre toate elementele universului, intre spatiu si timp si intre toate fiintele de pe pamant.

Este un simbol care emite energie pozitiva in jurul sau, de aceea trebuie privit cat ma i es, folosit in orice situatie a vietii cotidiene, ca sursa de energie pura, ca o conexiune permanenta cu Universul la indemana oricui.

10 recomandari pentru utilizarea simbolului ”FLOAREA VIETII

Asezati mancarea, cana cu ceai, cu cafea, cu apa pe suporturi inscriptionate cu acest semn.

 

Priviti acest simbol in momentele de meditatie si rugaciune pentru a va putea concentra mai bine.

 

Pastrati intr-un recipient gravat cu acest simbol (cutie de lemn, de sticla, de metal, de carton, de lut etc): cristalele pentru cristaloterapie, bilele de relaxare, bijuteriile, pentru a se incarca si echilibra energetic de la o purtare la alta.

Tineti medicamentele, elixirurile, cremele de masaj in preajma acestui simbol – pe un blat gravat sau intr-o cutie ornata cu acest simbol – pentru a le incarca de energie vindecatoare.

Pastrati instrumentele divinatorii – pendulul sideric, cartile-oracol –  intr-o cutie ornata cu simbolul Floarea vietii pentru a le elibera de energii.

 

Folositi cristale gravate cu acest semn ca instrument de cristaloterapie pentru a le amplifica energia benefica. Faceti baie cu un cristal gravat cu acest simbol.

Purtati bijuterii gravate sau accesorizate cu acest simbol ca protectie impotriva oricaror tipuri de energii negative, ca magnet al norocului si starii de bine, ca instrument de armonizare energetica, ca sprijin in atingerea marilor vise, ca suport in evolutia dv. spirituala.

Amplasati un astfel de simbol la intrarea in casa, ca tablou pe perete, ca magnet lipit pe usa, ca abtibild pe monitor, devenind astfel un scut protector si emitator de energie benefica.

Tineti un obiect gravat cu acest element in buzunar sau in portofel, la cheile de la masina sau de la casa, ca amuleta protectoare.

 

Lasati-va inspiratia si imaginatia pentru a folosi beneficiile acestui simbol in orice alta activitate pe care doriti s-o desfasurati sub auspiciile cele mai bune!

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel