Sari la conținut

De ce să porţi amulete sau talismane?

AMULETELE SI TALISMANELE sunt mici obiecte simbolice, existente in toate culturile si traditiile popoarelor, carora li se atribuie o incarcatura spirituala sau magica, virtuti protectoare sau vindecatoare, auspicii norocoase sau calitati benefice pentru purtator, potrivit acvaria.com.

Simbolul difera de la o amuleta la alta, deoarece fiecare amuleta este dedicat unui anumit scop.

Diferenta dintre AMULETA si TALISMAN consta in rolul fiecareia

AMULETA apara, protejeaza, tine departe anumite influente (ghinionul, blestemele, boala, gandurile rele, deochiul, atacurile negative, radiatiile nocive etc.

TALISMANUL genereaza, aduce, atrage anumite aspecte (norocul, succesul, prosperitatea, iubirea, sanatatea, frumusetea, faima etc.

CUM SE FOLOSESC AMULETELE SI TALISMANELE?

Amuletele si talismanele nu trebuie purificate daca au in componenta cristale

O purificare cu lumina solara, cu aer curat, cu muzica placuta sau sunet de clopotei de vant, o expunere la fumigatii sau acoperire de flori – ar fi de ajuns

Dupa aceasta purificare simpla, incarcati amuleta cu ganduri bune si dorintele pe care doriti sa le impliniti cu ajutorul amuletei

Amuletele nu se poarta ca bijuterii, dar se pot purta permanent asupra dv.: in geanta, la chei, in buzunar, in portofel, in agenda, la telefon, in automobil, in masina, pe birou, agatate undeva in casa, intr-o planta de apartament, in casa de marcat etc.

Asezati-le in locul in care petreceti cel mai mult timp sau intr-un loc unde sa o puteti vedea din orice directie

Daca o asezati undeva in casa, cel mai bine este sa o asezati in zonele de influenta descrise de harta Bagua, folosita in Feng Shui.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: