Sari la conținut

10 reguli anti- cancer. Medic: Cancerul poate fi prevenit! Secretul stă în…

10 reguli anti- cancer. Medic: Cancerul poate fi prevenit! Secretul stă în…

Medicul Adina Alberts prezintă un set de reguli de bază ale unui stil de viață anti-cancer, care ar trebui să devină un mod de viață pentru fiecare dintre noi.

„Cancerul poate fi prevenit. Cum? Simplu. Îți trebuie doar disciplină, perseverență, dorința de informare și găsirea surselor corecte pentru aceasta. Totul pleacă de la stilul de viață, de la alegerile alimentare, de la autocunoaștere”, a scris Adina Alberts pe pagina sa de socializare.

Nimeni nu face alegerile perfecte 100% din timp, dar este important ca ele să reprezinte regula şi nu excepţia.

„Organismul este un tot unitar. Psihic, suflet, emoție, alimentație, mișcare, relaxare, somn, bucurie, împlinire… Secretul stă în armonie și echilibru.

Mai concret, absolut orice stare emoțională, orice aliment ingerat, orice toxic respirat, înghițit sau aplicat pe piele, orice mișcare fizică intensă va influența, într-o manieră complexă, starea noastră de sănătate”, mai spune Alberts.

Citeste si:

suplimentele alimentare naturale

TOP 10 reguli cu care putem preveni apariția cancerului:

1. Păstrați în alimentație proporția ideală de 80/20 alimente cu efect alcalinizant versus alimente cu efect acidifiant. Care sunt alimentele alcalinizante? Orice legumă proaspăta, mai ales cele verzi, orice fruct proaspăt, semințele și fructele oleaginoase, toate tipurile de lactate crude și de lactate fermentate, orice tip de oțet, borș, drojdie, citrice, apa, uleiuri comestibile presate la rece. Alimentele acidifiante sunt reprezentate de carne-orice tip, mezeluri, făinoasele, ouă, mai ales gălbenușurile, brânzeturi maturate, alcool.

2. Gândiți pozitiv. Nu bârfiți, nu pizmuiți, nu invidiați. Studiile arată că starea de invidie produce acidifierea organismului.

3. Faceți sport de câteva ori pe săptămana. Oxigenarea intensă produsă de efortul muscular este alcalinizantă.

4. Relaxare, distracție, întâlniri cu prietenii, timp de calitate cu familia, toate acestea vă încarcă bateriile.

5. Somnul, sauna, meditaţia, exerciţiile de respiraţie, buna dispoziţie, bucuria, fericirea, calmul, induc alcalinizează organismul.

6. Evitați emoțiile negative de orice fel, filme de groază, concerte zgomotoase, activități care produc descărcări masive de adrenalină.

7. Beți multă apă alcalinizată cu puțină lămâie sau câteva felii de castravete sau măr. Sau consumați apă plată alcalină din comerț.

8. Nu utilizați decât produse cosmetice bio. Sau puteți pune pe pielea fetei sau a corpului orice produs pe care îl puteți și mânca eventual, cum ar fi pulpa de fructe, uleiuri comestibile, drojdie, smântâna, miere, bicarbonat de sodiu, ouă, etc

9. Vitaminizarea periodică, în cure de două ori pe an, precum și administrarea produselor naturiste alcalinizante bogate în clorofilă de genul chlorella, cafea verde, ceai verde, aloe vera, spirulina, orz verde, matcha, etc, sunt extrem de eficiente.

10. Petreceți mult timp în natură departe de tehnologia modernă de telecomunicații, departe de surse de poluare și de stres.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.