sâmbătă, aprilie 1, 2023

Suc pentru imunitate de spanac cu castravete. Anul 2020 nu a fost un an foarte bun din mai multe motive, Coronavirusul fiind cap de listă. Pandemia ne-a insuflat frica în mintea noastră.

Totuși, singura parte bună a fost conștientizarea importanței unei bune imunități; s-a răspândit chiar și printre cei care erau conduși zi de zi un stil de viață nesănătos. Curiozitatea crescândă în jurul imunității i-a determinat pe mulți dintre noi să căutăm modalități și alimente care să o stimuleze. Primul pas este să înțelegem că stimularea imunității este un proces treptat și necesită timp.

Te-ar mai interesa: Nu o să mai tușești deloc! Pisează o banană și mai...

Veți fi bucuroși să știți că, cu anumite modificări ale stilului de viață și ale dietei, puteți stimula cu ușurință imunitatea pentru a combate infecțiile sezoniere și virușii mortali.

Anumite alimente bogate în vitamine și minerale, dacă sunt incluse în dietă, ne pot ajuta să ne îmbunătățim imunitatea într-o mare măsură. Spanacul și castravetele, de exemplu, sunt pline de astfel de nutrienți. În cazul în care spanacul este o comoară de vitamine și minerale esențiale, cum ar fi potasiu, magneziu, folat, vitamina A, C, K, B2, BC și E, castraveții conțin și antioxidanți, care sunt esențiali pentru ca organismul să lupte împotriva bolilor.

Te-ar mai interesa: O legumă banală, dar consumată des de români, dezi...

Ambele ingrediente nu numai că sunt bogate în substanțe nutritive, dar sunt și foarte versatile. Și, deși este obișnuit să prepari un sandviș sau o salată atât cu spanac, cât și cu castraveți, un suc verde sănătos și delicios ar fi cu siguranță o opțiune mai ușoară!

Dacă sunteți un fan al sucurilor hidratante, sănătoase și delicioase, avem sucul verde perfect de spanac-castravete care nu numai că vă va tăia pofta de mâncare, dar vă poate ajuta și la creșterea imunității!

Te-ar mai interesa: Cum îți poți da seama că cineva ți-a făcut farmece...

Cum se face sucul de spanac cu castravete pentru imunitate

Ingrediente:

  • Frunze de spanac- 1 cană (spălată, tocată)
  • Castravete- 1 (decojit, feliat)
  • Frunze de mentă- 8-10 (tocate)
  • Ardei negru – 1 linguriță
  • Suc de lămâie – 1 lingură
  • Ghimbir – 1 linguriță (ras)

Cum preparăm sucul de spanac cu castravete

Amestecați toate ingredientele cu ajutorul unui blander, până obțineți o compoziție omogenă. Serviți!

Ardeiul negru, lămâia și ghimbirul au toate proprietăți anti-inflamatorii care ajută în continuare la îmbunătățirea imunității și la combaterea răcelilor și a infecțiilor.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private