marți, ianuarie 19, 2021
Elena Oceanu

Site-ul Womanshealthmag.com a realizat un top 11 al celor mai cunoscute şi des întâlnite “fapte oarecum ciudate legate de sâni!”.

Enumerarea este “la obiect” şi cu siguranţă unele dintre lucrurile menţionate nu se ştiau, după cum menţionează sfatulpărinţilor.ro.

Mai mari

1.Femeile îşi cumpără mereu sutiene mai mari decât măsura pe care, de fapt, o poartă. 2. 85% dintre femei poartă o măsura greşită la sutien, care n-are legatură cu ce le vine cel mai bine. 3. 70% dintre femei nu sunt deloc fericite cu bustul pe care îl posedă de la mama natură. 4. 82% dintre femei recunosc importanţa sânilor în preludiu şi gradul de excitare, afirmând că răspund imediat stimulilor care le vizează sânii. 5. E normal să te doară sânii când faci sport. Una din trei sportive care aleargă invocă dureri de sâni. 6. Atunci când te mişti şi sânii se mişcă. Deci, dacă alergi, o fac şi sânii o data cu tine.

Conform sondajelor

7. Există sâni imenşi de la natură, fără intervenţii chirurgicale de augmentare mamară. Recordul îl deţine o femeie a cărei circumferinţă în jurul sânilor măsura aproape 178 de cm! 8. Sânii unei femei nu sunt identici. Unul dintre sâni e mereu mai mare decât celălalt. 9. Augmentarea mamară este una dintre cele mai solicitate intervenţii de chirurgie estetică, conform sondajelor din 2012. 10. Sutienul, în forma pe care o ştim cu toţii, e un articol destul de…nou. Ida Rosenthal a fost cea care a creat sutienul modern, prin 1920. 11. Există orgasm provocat doar prin atingerea sânilor