miercuri, octombrie 21, 2020

E retrogradă din 13 mai! Urmează schimbări și rezolvarea problemelor de acum 8 ani

Din 13 mai, vorbim de un eveniment astral deosebit de important, care va aduce schimbări majore și probleme apărute acum 8 ani! Se întâmplă când o planetă importantă are mers retrograd. Despre ce este vorba?

Am aflat de la celebrul astrolog Adriana Tudosa, pe site-ul domniei sale, adriana-astro.com, unde puteți citi amănunțit despre toate fazele astrologice în care ne găsim.

Planeta Venus își va începe mersul retrograd în semnul Gemenilor, la 13 mai 09.46 ora României.

Citește și:

Venus are o miscare aparent retrograda in acelasi semn la fiecare 8 ani; in anul 2012, planeta Venus isi incepea miscarea aparent retrograda pe 15 mai de pe gradul 24 Gemeni. Pe 13 mai 2020, Venus isi incepe miscarea aparent retrograda de pe gradul 21:50 Gemeni si va reveni in mers direct pe gradul 5 :20 Gemeni, pe 25 iunie. Este  o intoarcere a lui Venus in acelasi semn si in aceeasi casa natala dar cu 2 grade mai putin decat la retrogradarea precedenta, se restabileste o legatura cu ceea ce a fost interupt, inceput,  in urma cu 8 ani.

Citește și:

Experientele aduse de Venus in mers aparent retrograd in acelasi semn si in aceeasi casa natala au o legatura directa cu ce s-a intamplat in urma cu 8 ani, cu ce s-a inceput si a ramas nefinalizat, mesaje nespuse, alegerile facute, afectarea valorii personale, neincredere, probleme de sanatate.

Karma sau vointa universala joaca un rol important in aceasta perioada. Putem privi energia incetinita a unei planete retrograde ca o energie cu o puternica influenta asupra vietii noastre cu un rol de reparare a unor erori trecute, cu un rol karmic asupra caruia de cele mai multe ori nu avem nici un control.

Citește și:

Trecutul apasa greu in aceasta perioada, cei din trecut pot reaparea, evenimente din trecut se pot reedita, este un timp de revizuire iar pentru asta “obiectul de revizuit”este adus fata in fata cu noi, il vedem in oglinda(Venus).

Citeste continuarea…

Parteneri