joi, mai 26, 2022

Profesorul Sergey Bubnovski, un cunoscut medic rus și autor a numeroase cărți, susține Kineziterapia. Un sistem de vindecare creat de el, care astăzi pune chiar și pacienții fără speranță de viață.

Sfaturi de la dr. Bubnovski: Să ne tratăm cu mișcare, nu cu medicamente

Profesorul Bubnovski  îndeamnă populația să apeleze mai întâi la metode naturale, sub îndrumarea unui medic competent și să urmăriți să faceți față singur bolii.

1. Nu vă bazați pe pastile miraculoase. Folosiți rezervele interne ale organismului vostru.2. Faceți în mod regulat exerciții dimineață și genoflexiuni.

Te-ar mai interesa: Cum poți scăpa de alergii pentru totdeauna? Trebui...

3. Niciun cardiolog din lume nu-mi va putea arăta un pacient care s-a tratat de hipertensiune luând medicamente. Asta înseamnă că la început folosiți o pastilă, apoi un pumn întreg…

4. Nu am văzut oameni sănătoși ieșind din spital, am văzut supraviețuitori. Și eu însuși am parcurs calea de la o persoană invalidă la o persoană destul de sănătoasă astăzi.

Așezările zilnice cu spatele drept vă ajută să scăpați de…

5. Când aveți dureri în piept, mergeți la farmacie și cumpărați medicamente care se presupune că previn boala coronariană. De fapt, nu există nicio prevenire, există o agravare a bolii. Deoarece durerea în piept este o consecință a stării de rău a organismului, nu o cauză.

Te-ar mai interesa: Copilul tău a dezvoltat un tic? Iată care sunt cel...

Omul se va îmbolnăvi cu siguranță

6. Dacă aveți deja 40 de ani, medicul vă spune: „ce să faceți, dragă, este timpul să vă îmbolnăviți”! Și prescrie pastile. Și omul le bea și observă: nu ajută! Și nici banii pentru medicamente nu ajung! Apoi începe să citească cărți despre medicina alternativă și descoperă alte medicamente – mișcarea, respirația.

7. Paradoxal, pe copiii care sunt bolnavi, medicul îi scutește de orele de educație fizică! Din anumite motive, se crede că dacă face mișcare, omul se va îmbolnăvi cu siguranță, dar în pat se va recupera. Dar, după cum se știe, sub piatră apa nu curge, potrivit suntsanatos.ro.

Te-ar mai interesa: Guvernul a aprobat legea care va permite personalu...

8. Așezările zilnice cu spatele drept vă ajută să scăpați de multe probleme.

Compresa rece ameliorează edemul și îmbunătățește microcirculația

9. La durerea acută noi aplicăm o compresă rece care ameliorează edemul și îmbunătățește microcirculația. Durerea este întotdeauna însoțită de edem, acumularea de lichid. Și este nevoie să se facă exerciții care să scoată lichidul din articulații.

10. Angina pectorală este, de asemenea, o inflamație a mucoasei interioare a vaselor coronare. Și apare durere în piept. Iar noi în loc să facem exerciții, să antrenăm această parte a vasului, ne culcăm și începem să înghițim pastile. Dar nu am văzut nicio persoană care „să o antreneze” culcat, înghițind pastile.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă cu Volodimir Zelenski? Ridurile fat...

Gimnastică după ce ai scăpat de boală

11. Să faci gimnastică după ce ai scăpat de boală, de invaliditate este o plăcere. Pentru mine, singura oră cu adevărat fericită a zilei este când fac gimnastică dimineața. Pentru că nu îmbătrânești, ci întinerești. La omul care face sport regulat, în locul celulelor vechi apar altele noi.

12. Eu am o astfel de triadă: așezări, flotări, exerciții pentru presă (pentru picioare).

Te-ar mai interesa: Specialist în sănătate publică despre variola maim...

13. M-am întâlnit cu artistul longeviv Boris Efimov, care a trăit 108 ani. Era un bătrânel mic, plin de viață! Îl întreb: „Ce faci pentru a trăi atât de mult?”. „Nimic, răspunde el, fac 450 (!) de genoflexiuni pe zi”. Și acesta este un mod universal de a conduce sângele prin organism!

Ai lucrat o oră – ai făcut 30 de așezări

14. Dacă veți face zilnic așezări cu spatele drept (de 10 ori – o înghițitură de apă, de 10 ori – o înghițitură de apă), vor dispărea multe probleme. Acest exercițiu este deosebit de important pentru cei care rămân așezați foarte mult timp la calculator – contabili, designeri, programatori etc.

15. Luați ca regulă: ai lucrat o oră – ai făcut 30 de așezări.

16. Și este, de asemenea, bine să începi dimineața cu o baie rece de 5 secunde. Și să te scufunzi neapărat cu capul. Poți face un duș, dar e mai rău.

Reflectând la aceste sfaturi, nu putem să nu remarcăm că „tot ce e genial este simplu!”.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private