sâmbătă, octombrie 1, 2022

La data de 17 martie, este mare aglomerație în astral, sub semnul zodiacal al gingașilor Pești. Avem Soarele, Luna Nouă și Chiron. Poate părea drăguț, Chiron fiind asociat cu vindecarea, iar cum Peștii sunt intuitivi, sensibili, iluminați, și Soarele devine blând.

Această Lună Nouă vine cu o lecție. Dacă am încercat până acum să ignorăm anumite lecții dureroase, nu le mai putem ascunde sub preș.

Te-ar mai interesa: Cum afectează sărutul sănătatea: Efecte mai mari l...

Ele vor ieși virulent la suprafață și nu vor dispărea, așa că nu veți avea altă soluție în afară de aceea de a le confrunta, ne spune astrologul Alex Myles în editorialul său din elephantjournal.com.

Emotivii și sensibilii Pești vor scoate în evidență rănile noastre cele mai profunde și nevindecate, dar și temerile și nesiguranța.

Din fericire, Chiron ne oferă empatie, compasiune și iubire, e ca două brațe iubitoare, care ne vor strânge la piept.

Pe perioada de Lună Nouă, ne vom simți atrași de anumite persoane și vom spera că ei ne vor ajuta, ne vor face treaba și ne vor valida gândurile iraționale. Ar fi ideal să ne concentrăm pe a ne accepta și a ne iubi noi înșine, mai degrabă.

Te-ar mai interesa: Raed Arafat: Planul României dacă Putin aruncă nuc...

Când egoul nostru o ia razna, mintea creează scenarii haotice, începem să credem lucruri care nu sunt adevărate și ne manifestăm lumii într-un mod disfuncțional.

Pentru că sunt atât de puternice energiile, trebuie să facem eforturi pentru a fi calmi.

Ni se trezesc răni amorțite chiar și din copilărie. Luna Nouă are o energie puternică, este o perioadă care încurajează noi începuturi și deschide noi uși spre conștiința noastră.

Te-ar mai interesa: Să nu-ți speli părul în zi de duminică. Iată de ce...

Când intrăm într-o asemenea fază de vindecare, trebuie să avem grijă de noi, ca de o floare în ghiveci.

Avem nevoie de liniște, seninătate, credință, încredere în noi, ignorând ce poate o voce a subconștientului care tot strigă la noi.

Este Luna Nouă cea mai puternică a acestui an, cu profunde capacități vindecătoare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private