miercuri, august 17, 2022

Horoscop 19 iulie- 4 august: Lecția ÎNCREDERII pentru fiecare zodie. Astrolog: Falsa modestie nu e sănătoasă, este extrem de toxică.

Marți, 19 iulie, Mercur va intra în Leu, unde va sta până pe 4 august. Mercur aduce cu sine o lecție a încrederii pentru fiecare zodie în parte.

Din păcate, pentru nativii unor zodii Mercur în Leu, și un careu cu Marte în Taur, opoziția cu Saturn și un careu cu Uranus și Nodul Nord, nu vor tocmai de bun augur.

Te-ar mai interesa: Studiu. Bebelușul poate semăna cu primul partener ...

Mercur va intra în Leu pe 19 iulie unde va sta până pe 4 august și va aduce pentru fiecare semn zodiacal o lecție a încrederii. S-ar putea ca aceasta să nu fie tocmai plăcută, mai ales că se va petrece și un careu

Astrologul Daniela Sinulescu, a explicat, potrivit astrosens.ro, că e momentul să stăm mai drepți, să ne purtăm diferit.

„Dacă avem o diplomă, un talent, bine ar fi să îl scoatem în față. Falsa modestie nu e sănătoasă, este extrem de toxică.

Nu îți trebuie mult, îți trebuie un bob de încredere care să fie în tine, nu în ceilalți și prin care să-ți poți schimba viața în bine!”, a subliniat Daniela Sinulescu.

Te-ar mai interesa: Obișnuiești să porți blugi skinny? Atenție! Pot pr...

Lecția ÎNCREDERII pentru fiecare zodie. Berbec: Lecția încrederii în propriile pasiuni

Mercur aduce lecția încrederii în casa a 5-a. În momentul în care mergi la o întâlnire cu o persoană, ar fi bine să îi spui despre tine, ce știi să faci, cine ești. Bucură-te de propria persoană. „Mie îmi place asta, acestea sunt pasiunile mele”. Lecția încrederii este regăsită și în zona amoroasă, unde poți reînvia romantismul.

Chiar și în relația cu copiii este bine să fii mai încrezător, mai jucăuș, poți face foarte multe declarații de dragoste în această perioadă.

Te-ar mai interesa: Studiu. De ce bărbații se confruntă cu un risc mai...

Taur: Încredere în relația pe care dorești să o ai cu familia

Ai nevoie de încredere în relația cu familia ta, în felul în care te arăți lor. Nu e cazul să te mai stresezi, nu e cazul ca ei să te mai vadă ca un copil, nu e momentul să îți mai ascunzi talentele și credințele de ei. E posibil, totodată, să cauți o casă nouă, să dorești să te muți. Dar de data aceasta îți cauți ceva mai potrivit ție, mai în strânsă conexiune cu tot ceea ce ești tu. Îndrăznește să ceri ceea ce vrei de la noul spațiu.

Te-ar mai interesa: Test inovator ce permite diagnosticarea mai rapidă...

Gemeni: Încrederea în propriile tale cuvinte

Mercur va tranzita casa a 3-a, trebuie să spui și despre tine lucruri, nu doar să vorbești despre ceilalți. Ești mai bun vorbitor, ai niște calități oratorice extraordinare, profită de ele. Poate că scrii poezii, proză, exprimă-te creativ, profită de talentele tale, împarte ceea ce ai vizualizat cu restul lumii, cine știe poți deveni o sursă de inspirație la rândul tău.

Lecția ÎNCREDERII pentru fiecare zodie. Rac: Încrederea în propria putere

Este mare nevoie să ai multă încredere în momentul în care negociezi, cuvintele îți aduc bani. Cu cât aduci mai multe idei, cu atât faci mai mulți bani. Dacă cuvintele ascund neîncredere, nesiguranță, atunci nu faci decât să atragi pierderi. „Cu cât sunteți mai siguri pe voi, cu atât veți câștiga mai mulți bani”, vă transmite astrologul Daniela Simulescu, deci negociați și veți vedea că veți câștiga.

Te-ar mai interesa: Simptome de cancer: semnul „brusc” pe care îl pute...

Leu: Încrederea în abilitatea de a crea un „ambalaj”

Trebuie să vă lăudați de data aceasta. Mercur are și partea teatrală, de a se victimiza. Folosiți-o doar dacă aveți de câștigat. Trebuie să vă bazați pe ideile voastre. Dacă aveți o întâlnire de afaceri și voi aveți alte idei decât cei prezenți acolo, comunicați-le.

Chit că nu vor fi puse în aplicare, este bine să se vadă că aveți încredere în ideile voastre, încrederea în voi, în marketing, în relațiile publice, vânzări. E momentul în care împachetați ceva frumos într-un ambalaj care sigur o să vândă.

Fecioară: Încrederea în lecțiile trăite, pași pentru evoluție

Cel mai bine ar fi să vă gândiți la traumele pe care le-ați suferit de-a lungul vieții chiar dacă nu este foarte plăcut și vă aduce dureri vechi la suprafață. Gândiți-vă și la ce anume v-au adus bun, ce ați învățat din momentele grele: o despărțire, un job pierdut, un eșec finaciar.

Toate acestea v-au făcut mai puternic. Luați-vă doza de încredere în trecut și abordați diferit oamenii din viața voastră.

Lecția ÎNCREDERII pentru fiecare zodie. Balanță: (ne)Încrederea în cei care vă înconjoară

Mercur tranzitatează casa a 11-a. Mercur așteaptă validare de la cei din jur, dar voi trebuie să aveți grijă cu cine ieșiți, cu oamenii care apar în viața voastră în următoarea perioadă. Sunt oameni care nu vă aduc nimic, doar vă seacă de energie? Nu îi mai abordați pe cei care nu vă aduc nimic bun. „Spune-mi cu cine umbli ca să îți spun cine ești”, asta vă va defini cu Mercur în Leu.

Scorpion: Încrederea în propriul punct de vedere

Discuțiile cu șefii sunt importante cu Mercur în Leu. Nu trebuie să acționați doar ținând cont de ce vă spun ceilalți, ci să luați voi decizii și să fiți voi responsabili pentru ele. Nu contează ce cred ceilalți, spuneți-vă punctul de vedere, spuneți exact ce s-a întâmplat, ieșiți în față și spuneți ce ați fi vrut și ce anume nu ați primit.

Trebuie să fiți vizibili în fața șefilor. Dacă aveți ceva de rezolvat cu o instituție importantă, fiți tupeiști, cereți ce vi se cuvine.

Săgetător: Încrederea în evoluția spirituală

Dacă nu aveți încredere în voi, nu o să reușiți. Vă recomand să aveți noi experimente cu partenerul, să discutați despre subiecte importante, trebuie să învățați cevaa. Poate mergeți la un curs, într-o călătorie. Dar să nu fie călătorii fade, ci călătorii care să vă facă să evoluați. Aveți nevoie de discuții din care să învățați lucruri pe care nu le știți.

Lecția ÎNCREDERII pentru fiecare zodie. Capricorn: Încrederea în forța negocierii

E un moment bun să mergeți la bancă, să verificați ratele. Să nu credeți orice spun cei de la diverse instituții, să vă interesați, să întrebați, să insistați, să cercetați ofertele de pe piață, să vă negociați contractele, dar și să vedeți ce anume puteți obține în plus.

Perioada este excelentă pentru negociere, partaj, moștenire, trebuie să vă susțineți punctul de vedere până în pânzele albe.

Vărsător: Încrederea în cunoștințele celor mai buni

Dacă sunteți singuri, trebuie să nu vă coborâți standardele sub nicio formă și să vă căutați un partener mai presus ca voi, care să fie capabil să vă ofere discuții inteligente. Pentru cei care sunt într-o relație, nu fugiți de partener, rămâneți aproape de el, discutați cu el. Faceți în așa fel să primiți din nectarul înțelepciunii celor care vă înconjoară.

Pești: Încrederea în drepturile voastre

Fiți atenți la sănătatea voastră sau la cea a partenerului. Dacă vi se pare că doctorul, specialistul sau o persoană de care aveți nevoie să vă ajute cu ceva, vă vorbește de sus, căutați pe altcineva. Aveți grijă că și partenerul poate face la fel, nu permiteți nimănui să vă submineze autoritatea.

Nu îi lăsați pe ceilalți să vă calce în picioare. Mai căutați pe cineva care să vă explice. Și voi trebuie să înțelegei detaliile, căutați specialiștii de la care să învățați ceva.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private