Sari la conținut

25 martie, ziua în care va sfârși Vladimir Putin? „Risc de înec, otrăvire, intoxicație”. Astrolog român: „Nu cred că pe harta lui Putin mai e vreo planeta care sa îl iubească”

25 martie, ziua în care va sfârși Vladimir Putin? „Risc de înec, otrăvire, intoxicație”. Astrolog român: „Nu cred că pe harta lui Putin mai e vreo planeta care sa îl iubească”.

Celebrul astrolog Cristina Demetrescu a dezvăluit că harta astrală a președintelui Rusiei arată finalul unui destin cu influență colodală asupra întregii lumi. Astrologul vorbește despre o zi decisivă pentru Putin, și anume 25 martie. Este ziua în care Venus trece prin Destin și care, pe harta președintelui rus, guvernează 2 case proaste, „pe cea a morții lui și pe cea a sfârșitului, a dușmanilor, a penitenței sau a dispariției sale fără urmă”.

Astrolog român: „Nu cred că pe harta lui Putin mai e vreo planeta care sa îl iubească”

„Progresia este o tehnică folosită in predicțiile astrale. Astfel, plecând de la o hartă natală, se generează o hartă a unui moment anume, cum ar fi cel prezent, in care o zi de viață este corespondentă unui an de viață, iar planetele astfel plasate pe o hartă progresată, ne vorbesc despre azi, desi ele au pozitia doar la un numar de zile distanță față de ziua de naștere.

Nu că n-am ce face, dar zic: Ia! Dacă tot ii fac countdown lui Jupânu, să socotesc eu 69 de zile, câți blestemați ani a trăit de la 7 octombrie 1952.

(…) Faza e că tot acum, Marte, planeta războaielor, a conflictelor, a neînțelegerilor e la grad perfect cu Destinul lui natal, aspect ce se repetă și pe tranzite normale fix pe data de 30 martie, dată menționată de mine in articolul anterior. Cam tanda pe manda.

Cum ne dăm seama dacă Marte, e încă aliatul lui sau dușmanul lui, aici e problema. Cu Marte pe Destin, Putin poate fi mai rău decât până acum sau cineva i-o întoarce?

Pe celebrul deja 25 martie, mentionat de mine, cu 5 zile mai devreme, adică mâine, poimâine, Venus trece și ea peste Destin. Venus pe harta lui Putin guvernează 2 case proaste, pe cea a morții lui și pe cea a sfârșitului, a dușmanilor, a penitenței sau a dispariției sale fără urmă. Acest Venus pe harta lui e aspectat urât de ceva vreme de catre Uranus, cel cu neprevăzutele, cam cum a fost „pana de curent” de pe stadion.

In nebunia asta, nu cred că pe harta lui Putin mai e vreo planeta care sa îl iubească, dar Venus n-a facut-o niciodată, decat prin narcisism, fashion si bisturiu ori acid hialuronic.

Pe prima casă, un Venus chinuit si guvernând tenebre ascunse, bălți putrede cu multe schelete aruncate departe de conștiința lui, descrie ipocrizia si tendințele distructive si autodistructive, ale unui personaj cu aspecte greoaie legate de părinții care l-au conceput.

Casa tatalui lui Putin seamănă bine de tot, prin aspecte sinistre, cu casa tatălui lui Râmaru (tot o Balanță ca si Putin), iar mama e acolo unde ar fi putut să nici nu fie deloc”, a transmis Cristina Dumitrescu.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

25 martie, ziua în care va sfârși Vladimir Putin? „Risc de înec, otrăvire, intoxicație”

Astrologul român sugerează că sfârșitul lui Putin va fi prin „risc de înec, otrăvire, intoxicație”. Informația pare să fie întărită și de surse directe.

Potrivit Direcției Principale a Serviciilor de Informații a Ministerului ucrainean al Apărării susține că directorul FSB, Oleksandr Bortnikov, este pregătit să-l înlocuiască pe președintele Vladimir Putin.

Spionajul ucrainean a transmis informația, citată de „The Daily Mirror”, potrivit căreia „un grup de membri influenței” ai „elitei rusești” a pus la cale un plan pentru înlăturarea liderului de la Kremlin, cel mai probabil prin otrăvirea acestuia.

„Venus are puterea unui Regent Global (adică mai toate planetele lui stau sub domiciliul, exaltarea sau trigonocrația lui Venus ) al hărții lui, iar asta înseamnă enorm acum, slăbindu-i cam toate șuruburile în care încă se mai ține și se bâțâie a pagubă. Astfel, dupa 25 martie, cand Venus trece peste Destin, dupa 24 februarie, când Saturn trecând tot peste Destin a declanșat acest război, dar a și primit instantaneu opoziții din toate direcțiile, Marte, pe 30 martie nu îi mai poate da putere, ci încă o lovitură la soclu. Iar dacă un om șubred se smucește acum, chiar că riscă să se descentreze singur.

Putin are casa 1 si casa 2 legate și pleacă din Scorpion. Casa 2 înseamnă ce bagi in gură, iar Martele natal, dincolo de lăcomia predefinită pe o astfel de casă a posesiunilor, aduce risc de înec, otrăvire, intoxicație, dar și alte lucruri mai sângeroase ce au legatura cu gâtul. Casa a doua, mereu ne poate da informații despre moarte, pentru ca e oglinda casei a opta, cea a morții. Va spuneam ca am dat skip la capitolele cu moartea, dar asta nu inseamna ca mi-au dat si ele skip cunoașterii mele. Uneori omul și-o mai face și cu mâna lui. Luna neagră tranzitează casa morții, străinătatea, și e in opoziție cu Marte, dându-i apa la moară.

Vă întrebați dacă am fost azi la biserică? Am fost. Scriu pentru cei care il cred pe Putin atotputernic. Nu e sau nu mai e mult. E vulnerabil, nu mai are nicio protecție, in afară de niște ziduri, reguli, câțiva aghiotanți spălați pe creier etc.”, a mai scris Cristina Demetrescu pe pagina de Facebook.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: