luni, iunie 27, 2022

Trei zodii sunt foarte bine aspectate din punct de vedere sentimental, în luna mai a anului 2019.

Este aglomerație mare în astral și chiar pot avea loc schimbări majore în viața anumitor nativi, ne spune astrologul Oana Hanganu.

Odată cu 15 mai, Venus, micul benefic și planeta iubirii intră în zodia Taurului. Iată ce înseamnă asta pentru cele trei zodii care se pot aștepta la marea iubire în această ultimă lună de primăvară.

Te-ar mai interesa: Durerea în această zonă a abdomenului, un posibil ...

TAUR

Taurii se bucură de sprijinul astrelor în tot ceea ce fac, iar din 15 mai, norocul le surâde mai ales în plan sentimental. Mai mult, Luna Plină din 19 mai le poate înlesni întâlnirea cu adevăratul ”suflet pereche”. În plan profesional, în a doua parte a lunii au succes nativii care îmbină ambiția cu tactul și diplomația, mai ales în negocieri.

CAPRICORN

În prima parte a lunii, persoana iubită va acapara atenția Capricornilor. De asemenea, mulți nativi pot primi o veste neașteptată legată de copii (sau de o sarcină). În a doua parte a lunii, prietenii îi pot ajuta să își găsească un job mai bun. Contextul astral este favorabil și pentru nativii singuri care își doresc o relație ”adevărată.

Te-ar mai interesa: David Popovici s-a întors acasă: Nu sunt obișnuit ...

VĂRSĂTOR

Vărsătorii renovează, reamenajează, redecorează casa ori își schimbă locuința, iar cei care au o relație se gândesc serios la întemeierea unei familii. Din 15 mai, e bine să păstreze echilibrul între muncă și odihnă și să nu-și neglijeze sănătatea. Luna Plină din 19 mai va veni cu vești importante în plan profesional. După 21 mai, au mare noroc în dragoste.

Citiți previziunile pentru toate zodiile pe oanahoroscop.com.

Te-ar mai interesa: De ce a divorțat Laura Lavric: „Când a fost ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private