Categories: Ştiri sănătate

26 august, Ziua Internațională a Câinelui! 5 moduri în care câinii sunt buni pentru sănătate și pentru un stil de viață mai bun

26 august, Ziua Internațională a Câinelui! 5 moduri în care câinii sunt buni pentru sănătate și pentru un stil de viață mai bun.

Ziua de 26 august este recunoscută ca Ziua Internațională a Câinelui. Ziua onorează legătura neîntreruptă dintre un om și tovarășul său loial și crește gradul de conștientizare cu privire la beneficiile adoptării câinilor, mai degrabă decât achiziționării acestora de la crescători.

26 august, Ziua Internațională a Câinelui!

Petrecerea timpului cu câinele dvs. de companie are beneficii uimitoare pentru sănătate și acest lucru a fost demonstrat și științific.

Nu vorbim doar despre sănătatea fizică, ci și despre bunăstarea ta mentală. Cei care dețin câini de companie se vor grăbi să vă spună cum reușește întotdeauna cățelul lor să-i înveselească.

Ei bine, dacă vrei să afli mai multe despre modurile în care un câine este bun pentru sănătatea ta și un stil de viață mai bun, atunci continuă să citești.

Moduri în care câinii sunt buni pentru sănătate și pentru un stil de viață mai bun

Iată câteva câteva dintre principalele motive.

1. Oferă companie

Chiar și atunci când oamenii nu pot, câinii vor fi acolo pentru tine. Ei oferă companie, oferă dragoste necondiționată, îmbrățișări și chiar mai mult. Izolarea poate fi un lucru groaznic care poate duce, de asemenea, la depresie și singurătate, dar nu și atunci când ai un câine de companie lângă tine.

2. Multă mișcare

Este bine cunoscut faptul că câinii trebuie scoși la plimbare în mod regulat. Aceste mici drumeții sau alergări sunt grozave pentru sănătatea ta, deoarece vor sfârși prin a-ți arde și caloriile. Mai simplu spus, cerințele tale zilnice de exerciții pot fi îndeplinite cu ușurință cu un câine. Alergarea zilnică nu este grozavă doar pentru animal, ci și pentru proprietar.

3. Te ajută să socializezi

În plimbări, drumeții sau într-un parc, proprietarii de câini se opresc frecvent și vorbesc între ei. Magazinele de animale de companie, cluburile și sesiunile de antrenament sunt alte locuri în care proprietarii de animale de companie pot întâlni oameni noi. Deci, în cele din urmă, s-ar putea să-ți faci și noi prieteni.

4. Asigurarea confortului în criză

Un câine de companie vă poate oferi confort și dragoste atunci când aveți cea mai mare nevoie. Ajută la recuperarea noastră psihologică după o criză. Ele vă pot ajuta să dezvoltați o mai mare conștientizare și un sentiment mai bun de bucurie în prezent.

5. Ajutor în urma unei rutine

Câinii în special au nevoie de un regim regulat de hrănire și exerciții fizice. Menținerea unei rutine pentru ei te ține, de asemenea, sub control. Va asigura un echilibru intre munca si viata personala. În timp ce ai grijă de ei, vei ajunge și să urmezi o rutină cronometrată.

Recent Posts

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

6 minute ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

35 de minute ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

o oră ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

2 ore ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică