marți, aprilie 13, 2021

Uleiurile benefice pentru sănătate atrag din ce în ce mai mulți pasionați. Nu este recentă ideea că uleiurile pot ajuta la menținerea sănătății și frumuseții. Docotorul zilei îți prezintă 4 beneficii mai

puțin cunoscute ale uleiului din nucă de cocos

1. Alina durerea provocată de acnee, eczeme sau alte boli ale pielii

Uleiul de cocos face minuni pentru pielea crăpată sau iritată. Folosirea regulată a uleiului de cocos ajută și la vindecarea psoriazisului sau a acneei. Acidul lauric, ingredientul minune care stă la baza uleiului din nucă de cocos luptă împotriva infecțiilor fungice.

2. Ridică procentul de colesterol HLD
Uleiul de nucă de cocos și-a câștigat o reputație destul de proastă de-a lungul anilor, însă numeroase studii au arătat că uleiul de cocos hidrogenat este cel care

provoacă colesterolul ridicat. Colesterolul HLD este acel tip de colesterol bun, care ajută organismul, iar consumul de ulei de nucă de cocos extravirgin  este foarte sănătos.

3.Combate cariile

Un alt lucru neștiut despre uleiul din nucă de cocos este că acesta este un aliat de nădejde pentru sănătatea gingiilor și a dinților. Uleiul de cocos combate cariile și bacteriile rele care formează susbstanțele.

 

Ultimele stiri

Parteneri