Sari la conținut

3 lucruri pe care să NU le ții NICIODATĂ în portofel. Atrag ghinionul și sărăcia

bani
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Taxa cerută de FMI va scumpi viața românilor

Cele 3 lucruri pe care nu trebuie să le ai NICIODATĂ în portofel, deoarece atrag ghinionul și sărăcia. Ia aminte care sunt aceste lucruri considerate cu adevărat negative. Le poți avea și tu în portofel!

Știm că alungarea ghinionului și a sărăciei este posibilă prin anumite practici, așa că iată care sunt cele trei lucruri pe care nu ar trebui să le ai niciodată în portofel pentru a evita aceste momente nefaste din viața ta, așa că ia aminte la aceste greșeli pe care le poți face.

3 lucruri pe care NU ar trebui să le ai în portofelul tău

Bilețele pentru datorii

Să ai în portofel bonuri pentru datorii este un semn că banii care nu au ajuns la tine se vor duce repede, așa că îți recomandăm să păstrezi aceste documente într-un spațiu separat în locuința ta, astfel încât să ajungi să îți îmbunătățești viața financiară într-un timp record.

Gunoaie

Nu depozitați niciodată dulciuri nesănătoase sau chitanțe vechi în portofel! Nu păstrați lucruri care nu au nicio utilitate, deoarece acest lucru reprezintă faptul că spațiul pe care ar trebui să-l aibă banii este ocupat de obiecte care nu au nicio utilitate. Mai degrabă, păstrați acest mic portmoneu liber pentru a primi abundența.

Bancnote vechi

Ne referim la banii care nu mai sunt în circulație, adică banii care nu mai pot fi schimbați pentru un serviciu sau un produs. Așadar, dacă aveți în portofel bancnote de colecție, vă recomandăm să le depozitați într-un spațiu sigur pentru a vă completa colecția de bani vechi.

Prin urmare, acum că știi, uită de aceste trei lucruri din portofel dacă vrei ca banii să intre în viața ta. Îndrăznește să alungi ghinionul și sărăcia cu acest truc!

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel