Sari la conținut

3 lucruri pe care să nu le ții sub pat. Pot atrage ghinion

Sursă FOTO: Unsplash

Știm că practicile pentru a atrage norocul sunt foarte importante și la mare căutare, totuși, unele obiceiuri pot funcționa împotriva ta, așa că îți prezentăm obiectele care nu pot fi niciodată sub patul tău, deoarece pot atrage ghinion.

Dacă lucrurile în viața ta nu merg conform așteptărilor, pot exista unele spații pe care le ocupi în mod greșit, așa că îndrăznește să încerci acest truc care va îmbunătăți vibrațiile pe care le atragi.

Sursă FOTO: Unsplash

Lucruri pe care să nu le ții sub pat

Obiecte antice

Știați că relicvele ar putea stagna energia? Ei bine, păstrarea lucrurilor din trecut te fac doar să trăiești într-o temporalitate care nu este prezentul.

Oglinzi sparte sau lucruri în stare proastă

Dacă oglinzile sparte sunt ghinion, imaginează-ți tot haosul pe care îl pot provoca sub patul tău, așa că este timpul să uiți de acel element reflectorizant.

Obiecte de lucru

Camera ta este spațiul tău de liniște în care trebuie să te odihnești, așa că îți recomandăm să ții cont de acest lucru pentru a nu avea lucruri legate de munca în sanctuarul tău de pace.

De ce nu se spală rufe VINEREA

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a elucidat misterul și a explicat care este motivul pentru care se spune că nu este bine să bagi la spălat vinerea.

“Orice zi are vibratia ei si informatia ei. Ziua de Vineri tine de Parascheva si de Sfanta Vineri. Povestea mama noastra cand eram noi foarte mici si isi construise casa. A lucrat si sambata si duminica, nu tinea sarbatorile, avea patru fete.

A spus ca a visat-o pe Sfanta Vineri care era plina de vopsea, de var si a intrebat-o de ce era asa.

De ce nu se spală rufe VINEREA. Sfanta Vineri i-a zis ca lumea nu o sarbatoreste. Vinerea nu se spala in traditia noastra romaneasca. Vinerea e un fel de sarbatoare, de pregatire de weekend’, a explicat Lidia Fecioru in cadrul unei emisiuni de televiziune.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel