marți, noiembrie 24, 2020
Tănasă Sabina

Mihai Budeanu, unul dintre cei 3 membrii a îndrăgitei formații 3 Sud Est, a fost confirmat cu coronavirus, iar acum este internat în stare gravă la ATI.

Îndrăgitul cântăreț de la 3 Sud Est în vârstă de 44 de ani este internat la Spitalul Municipal Mangalia.

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Din păcate, starea de sănătate cântărețului este delicată în acest moment.

Municipiul Constanța intră în carantină de vineri

În urma deciziilor luate în cursul zilei de ieri, Municipiul Constanța va intra de vineri, timp de două săptămâni în carantină, după ce rata de incidență a depășit 9 la mia de locuitori.

“Carantinarea municipiului Constanța a fost propusă și votată în CJSU, în urma unei analize de risc realizate de DSP Constanța, analiză avizată pozitiv și de Institutul Național de Sănătate Publică în data de 18 noiembrie a.c. Măsura va fi luată ca urmare a depășirii ratei de incidență cumulată, peste pragul de 3/1.000 locuitori.

Incidența a depășit 9 la mia de locuitori

În acest moment, indicele în reședința de județ a ajuns la 9.11/1.000 locuitori. Mai precis, din populația totală de 313.088 de locuitori, până în acest moment au fost confirmate, în ultimele două săptămâni, 2.852 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2”, a anunțat Prefectura Constanța.

 

Parteneri