Sari la conținut

3 vitamine pe care ar trebui să le iei toamna. La ce ajută?

par

3 vitamine pe care ar trebui să le iei toamna. Îngrijirea părului este foarte important, de aceea îți prezentăm vitaminele pe care ar trebui să le iei toamna pentru a opri căderea părului și a-l face să crească rapid, cel mai bun lucru este că sunt suplimente în care le poți integra în viața de zi cu zi. Vei avea un păr lucios, demn de invidiat.

Pentru a avea un păr lung, sănătos și strălucitor nu este o misiune imposibilă, medicii spun că există câteva opțiuni care ne pot ajuta să punem în evidență părul perfect.

Ce vitamine ajută la creșterea părului într-o săptămână?


Vitamina B7

Știați că în fiecare zi pierdem 100 de fire de păr pe zi? Ei bine, dacă această cantitate este mai mare, este posibil să aveți nevoie de puțină biotină, așa că vă recomandăm să integrați această propunere.

Vitamina D
Acest prieten te va ajuta sa obții calciu, așa că se recomandă integrarea consumul lui toamna/iarna, întrucât proprietatile sale provin din contactul cu razele soarelui, așa ca este normal sa fii deficitar în sezonul foarte rece.

Zinc
Cel mai bun lucru în a începe să iei acest element este că, pe lângă faptul că uiți de căderea părului, te va ajuta să-i accelerezi creșterea, așa că nu uita să-l consumi.

pe lângă aceste vitamine, există și alte metode eficiente de îngrijire a părului și produsele cosmetice potrivite pentru sezonul rece, pe care le poți achiziționa cu încredere.

O etapă importantă în procesul de îngrijire este curățarea corectă a părului. Utilizează un șampon profund hidratant cu proprietăți nutritive, pentru înlăturarea tuturor impurităților și netezirea șuvițelor. În perioada rece este indicat să-ți speli capul de două ori pe săptămână, pentru a menține nivelul optim de grăsime la nivelul scalpului.

Aplică de asemenea un ser special pentru nutriția firelor despicate sau un balsam fără clătire. Iar după spălare, poți folosi o picătură de ulei nutritiv, pentru combaterea efectului static și obținerea unui aspect neted.

Evită cât mai mult posibil ieșirea afară cu părul umed, pentru că există probabilitatea ca acesta să înghețe și ulterior să se rupă.

Este indicat să folosești cât mai rar posibil placa, ondulatorul sau uscătorul de păr. Factorii mecanici afectează negativ asupra structurii firelor de păr, iar toate aceste ustensile sporesc sensibilitatea șuvițelor la vremea rece de afară. În procesul de utilizare a acestora, aplică în prealabil produse cu protecție termică.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: