sâmbătă, octombrie 1, 2022

3 zodii cu puteri paranormale. Fiecare ființă umană are abilități speciale, ele sunt mai bine cunoscute ca puteri psihice pe care le-am dezvoltat la diferite niveluri, iar stelele știu care sunt cele mai comune la oameni.

Lidia Fecioru a vorbit la Antena 3 despre cele trei zodii care au puteri paranormale. Fie că este de vorba de vis, au intuiție sau pur și simplu planificare, 3 nativi se pot lăuda cu puterile lor speciale.

Te-ar mai interesa: Cele mai bun surse naturale de melatonină, hormonu...

Peștii sunt intuitivi, pot prevedea moartea cuiva. Nativul se retrage și își face calcule. În perioada de renaștere, începe să perceapă afacerea. Începe să acumuleze informații despre ce trebuie să facă.

Văsătorii visează. Ei au premoniția visului. Primesc informația, uneori le este și frică de cât de reale se dovedesc visele.

Fecioarele: Mai riguroase în ceea ce înseamnă informație. Ea fiind foarte tipicară, vrea să știe totul și dacă crează un plan, îl face din calcule. Nu face lucruri negândite. Ele îți spun dinainte planurile pentru că este făcut în cap deja, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Schimbări frecvente de dispoziție: 3 deficiențe nu...


Zodii care se îmbogățesc în următoarea perioadă

Cristina Demetrescu, astrolog, a dezvăluit în cadrul unei emisiuni de la Antena 3 care sunt cele două zodii care se îmbogățesc în următoarea perioadă.

„Una dintre cele două zodii cu lipici la bani este Fecioara. Fecioarele au o perioadă fructuoasă din punct de vedere financiar, în care poate să își valorifice anumite bunuri. Este un sector al banilor care nu vin din salariu, adică nu banii din salariu sunt bine aspectați, ci bani care se fac extrasalarial sau care pot veni din parteneriate, succesiuni, moșteniri, tot felul de resurse financiare de care fiecare se poate bucura.

Te-ar mai interesa: Atenție la culoarea urinei! Îți poate arăta dacă a...

Sunt câteva aspecte legate de Marte în zona relațiilor cu șefii, cu tatăl, cu autoritățile, pe care probabil le va rezolva mai greu și vor genera nervozitate.

În ceea ce privește blocajul Fecioarei, acesta constă în calificarea ei, adică ideea de a sălta un pic în sus în profesia pe care o face. Ține de studii, de pregătire, poate chiar de o limbă străină – vor ceva mai mult, trebuie să învețe.

Te-ar mai interesa: Horoscop chinezesc luna OCTOMBRIE. Astrologul Anca...

A doua zodie care va da o lovitură financiară este cea a Peștilor

Se pare că sunt în formă pentru a face bani, pentru a se lansa în tot felul de proiecte noi, să își facă activități independente, adică să părăsească anumite job-uri pe care le-au făcut până în momentul de față, să nu mai lucreze pentru alții, să lucreze pentru ei, să-și facă curaj, să-și manifeste și să se să-și exprime talentele sau să-și facă puțin management în propria activitate și să câștige mai bine.

Te-ar mai interesa: Semnele care pot să prevestească un infarct și cu ...

Blocajul vine de la faptul că nu pot comunica suficient de bine în așa fel încât să scape de anumite legături, de anumite atașamente care cumva îi fac prizonieri. Peștii foarte greu își rezolvă aceste probleme.

Probabil că după luna martie anul viitor va realiza destul de târziu că doar comunicând și punând problema corect și sincer ar putea să facă puțină ordine și în cercul de prieteni și să-și recapete anumite drepturi. Marte se așează cumva pe zona casă, familie, probleme, acolo, discuții, să-și păzească mai bine casa, să-și protejeze anumite obiective”, a spus astrologul Cristina Demetrescu la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private