Sari la conținut

3 zodii își schimbă viața complet în Martie. Astrolog: Universul are multe lucruri bune pregătite pentru ei

zodii
sursa foto: arhiva doctorul zilei
Predictii astrale

Din cuprinsul articolului

Primăvara se apropie cu pași repezi și toate se schimbă deja în jurul nostru. Tocmai din acest motiv, trei semne zodiacale urmează să uite de trecut și să fie capabile să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă. Cetina Gulan, astrologul RomâniaTV.net, a dezvăluit în exclusivitate care sunt cele trei zodii pentru care viața se va schimba complet. 

3 zodii își schimbă viața complet în Martie. „Nu trebuie să uităm că lucrurile sunt în continuă mișcare. Totul curge, se schimbă și se modifică. Aceasta este lecția pe care acești nativi vor fi nevoiți să o învețe. Conjuctura astrală este una extrem de potrivită pentru revelații. Aceste zodii trebuie să privească în viața lor și să taie de la rădăcină orice legături toxice cu trecutul. De multe ori se întâmplă să rămânem blocați în situații nefericite și să ne afundăm în stări neplăcute. În astfel de situații, trebuie să ne găsim echilibrul și să ne orientăm asupra aspectelor pozitive din viața noastră”, a explicat Cătălina Gulan în exclusivitate pentru RomâniaTV.net

Văsător

„Nativi acestei zodii au șansa să acceseze anumite zone ale minții lor, pe care până acum le-au ignorat. Vărăstorii sunt inspirați, iar intuiția lor îi ajută în această perioadă. Peste noapte, vor reuși să privească cu claritate situațiile din viața lor. Acum, reușesc să trieze lucrurile din jur și să aleagă cele mai bune lucruri pentru viitorul lor. Sunt stăpâni pe sine și hotărâți. Pare că nimic nu le poate sta în cale, iar deciziile pe care le vor lua în această perioadă sunt extrem de asumate. Nu este exclus să pornească o nouă afacere care să le aducă venituri substanțiale. În mintea lor, totul este planificat și clar, iar această aventură la va aduce multă satisfacție.”

Săgetător

3 zodii își schimbă viața complet în Martie. „Săgetătorii au ajuns într-un moment în viața lor în care pot să accepte că viața are și suișuri și coborâșuri. Acum pot să vadă partea plină a paharului și să concentreze exclusiv pe aspectele pozitive. Acest lucru le va aduce un plus de optimism și de vitalitate. Această schimbare de optică este extrem de benefică, deoarece au șansa să se aventureze în direcții noi și să depășească granițe de care, până acum se temeau. Acest tip de liniște interioară pe care reușesc să o dobândească le va aduce mai multă liniște și în plan persoanal. Le recomand să o țină pe drumul acesta, deoarece Universul are multe lucruri bune pregătite pentru ei.”

Pești

„Nativii acestei zodii vor fi „loviți” de un val de creativitate, lucru care le va aduce un sentiment extrem de plăcut. Știm despre Pești că sunt o zodie cu aplecări evidente către artă și către zonele care le pun mintea și sufletul la contribuție. Așadar, acest flux de idei și de inspirație, le va schimba starea de spirit și îi va ajuta să depășească perioada neagră în care s-au afundat în ultimele luni. Nu este exclus să pornească pe un drum nou din punct de vedere profesional și să opteze pentru o meserie sau o carieră care să aibă și această latură”, a explicat Cătălina Gulan.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel