Sari la conținut

Zodia care dă lovitura pe 25 Februarie. Cristina Demetrescu: Îi merge foarte bine. E într-o perioadă de progres

horoscop 2024
Sursa foto: antena3.ro
Horoscop aprilie

Din cuprinsul articolului

Cristina Demetrescu anunță că o singură zodie ar putea da lovitura până la data de 25 februarie. Progresează și nu sunt singuri. În schimb, alți nativi vor fi un pic stresați.

Astrologul Cristina Demetrescu ne spune ce se întâmplă cu două semne zodiacale până în data de 25 februarie. Pe acești nativi îi așteaptă o serie de provocări, dar și vești bune.

Conform horoscopului realizat de Cristina Demetrescu, Berbecul se află sub presiune. Cei născuți în această zodie vor remarca faptul că anumiți oameni se bagă în treburile lor.

Acest lucru le va provoca mari bătăi de cap. Anumite lucruri ar putea să stagneze, în timp ce altele ar putea fi mai încurcate. Chiar din acest motiv, ar fi bine să știe ce să facă în continuare.

În același timp, fiți foarte atenți la Luna Plină. Ar putea aduce mari probleme și, totodată, să complice anumite situații.

„Berbecul se simte un pic presat de mediul înconjurător. Sunt oameni care s-ar putea să-și bage nasul în treburile lor. Unii mai oficiali, alții mai puțin oficial. Și nu se simte foarte în largul lui în această perioadă, mai ales că e așa întrerupt din acțiunile personale.

Probabil că trebuie să dea o declarație, poate trebuie să se ferească de anumite priviri, de unii care-s mai curioși, de cineva care se bagă în treburile lui. Dar nu asta este marea problemă, ci la sănătate trebuie să aibă grijă în această perioadă. Atenție la această Lună plină care vine cu unele probleme și unele complicații.”, spune Cristina Demetrescu.

Zodia care dă lovitura

horoscop 2024
Sursa foto: antena3.ro

În ceea ce-i privește pe nativii din zodia Taur, veștile sunt chiar mai bune. Până pe 25 februarie, persoanele născute sub acest semn pot să dea lovitura.

Au o perioadă de progres, însă tot sunt supărați. Încă nu se simt bine și întâmpină probleme și la locul de muncă. Până la urmă însă, apele se vor liniști, deci nu e cazul să se alarmeze.

„Taurului îi merge foarte bine, este într-o perioadă de progres. Îl supără poate trei lucruri: răcelile, sensibilitățile la unele decizii ale șefilor și suferă poate puțin mai mult pentru persoanele apropiate, dar nu neapărat familie, sau se încarcă cu anumite probleme”, adaugă astrologul Cristina Demetrescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel