joi, martie 30, 2023

4 obiceiuri teribile care te-ar putea împiedica să pierzi grăsimea de pe abdomen. Știai că  alcoolul afectează capacitatea organismului de a arde grăsimea din burtă cu peste 70%?

Sunt mulți specialiști care oferă în stânga și în dreapta sfaturi pentru a pierde grăsimea de pe burtă, cum să susțină pierderea în greutate și așa mai departe. Cu toate acestea, nu toți vorbesc despre obiceiurile nesănătoase care ar putea anula toate eforturile.

Te-ar mai interesa: Adăugarea acestor legume în dietă ajută la reducer...

Dacă, de asemenea, petreci ore întregi la sală practicând antrenamente cardio și antrenamente de forță în timp ce ții o dietă energică, atunci abține-te de la câteva obiceiuri nesănătoase care te-ar putea împiedica să arzi centimetrii în plus de pe talie.


4 obiceiuri teribile care te-ar putea împiedica să pierzi grăsimea de pe abdomen

Aruncă o privire la 4 astfel de obiceiuri care ar putea sta în calea eforturilor tale de slăbire.

1. Nu eviți zahărul și carbohidrații simpli

Carbohidrații simpli precum pastele, pâinea albă, burgerii și deserturile au un efect asupra creierului care le face să creeze dependență. Ca urmare, atunci când cineva lucrează la pierderea în greutate sau încearcă să piardă grăsimea de pe burtă, aceste alimente devin prea greu de evitat.

Te-ar mai interesa: Semnal de alarmă: A apărut o nouă formă a tubercul...

Consumul acestora într-o dietă de pierdere în greutate poate face ca celulele adipoase să se maturizeze mai repede și să ducă la acumulare.

Abținerea de la zaharuri rafinate și carbohidrați este cheia pentru arderea grăsimii de pe abdomen.

2. Stilul de viață sedentar

Neantrenamentele ample și statul în același loc pentru un număr prelungit de ore poate împiedica, de asemenea, pierderea în greutate și duce la acumularea de grăsime viscerală.

Te-ar mai interesa: Rafila acuză interese politice în gestionarea fond...

Potrivit mai multor studii, exercițiile fizice pot reduce grăsimea viscerală chiar dacă nu se slăbește.


Știai că  alcoolul afectează capacitatea organismului de a arde grăsimea din burtă cu peste 70%?

3. Consumul prea mare de alcool

Burta de bere este reală: răsfățul cu alcool poate contribui la grăsimea de pe burtă, deoarece afectează modul în care ficatul procesează grăsimile și carbohidrații. Dacă nu reușiți să vă abțineți de la acesta în timpul procesului de pierdere în greutate, atunci nu reușiți să pierdeți grăsimea de pe abdomen.

Te-ar mai interesa: Semnal de alarmă: A crescut cu 16% incidenţa cazur...

Studiile arată că alcoolul afectează capacitatea organismului de a arde grăsimi cu peste 70%.

4. Nu dormi suficient

Lipsa de somn poate afecta, de asemenea, ritmul în care se pierde grăsimea de pe abdomen. Hormonul stresului – cortizolul – este eliberat atunci când organismul nu se odihnește suficient.

Acest lucru îi spune corpului să rețină grăsimile în jurul abdomenului, ceea ce duce la acumularea de grăsime pe burtă.

Te-ar mai interesa: VIDEO. Mărturii cutremurătoare ale unui îndrăgit a...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private