marți, august 9, 2022

Unii factori pot afecta grav organismul uman, însă nu este nevoie să apelăm direct la medicamente. Cei care au astfel de probleme de sănătate ar putea încerca anumite remedii naturiste care, de multe ori, sunt utile.

4 remedii pentru curățarea colonului. Nu au cum să-ți facă RĂU

Remedii naturiste și benefice pentru curățarea colonului. Colonul are un rol important în corp. Funcția lui este extragerea apei și a sării din excremente înainte ca acestea să fie eliminate în mediul exterior din organism.

Te-ar mai interesa: Horoscop: Ce plantă ți se potrivește în funcție de...

Din acest motiv, curățarea colonului este necesară pentru ca organismul nostru să funcționeze bine, însă nu ai nevoie de anumite medicamente pentru că natura ne ajută.

Cele mai bune remedii naturiste pentru curățarea colonului

Consumul de anumite infuzii au proprietăți de detoxifiere și ajută colonul să nu să se îmbolnăvească.

Ceaiul din ulei de mentă. Menta este planta pe care o adoră toată lumea. Are o mulțime de proprietăți și beneficii, majoritatea fiind pentru tractul digestiv. Efectele mentei, ajută la îmbunătățirea absorbției nutrienților, concomitent având grijă de intestine. Pentru a avea parte de beneficiile enumerate mai sus, trebuie să faci un ceai dintr-o linguriță de ulei de mentă, și să-l consumi o dată pe zi. Uleiul de mentă îl poți găsi cu ușurință în magazinele naturiste.

Te-ar mai interesa: Băutura banală care ar putea reduce simptomele end...

Ceaiul de păpădie. Ceaiul de păpădie este un remediu benefic pentru întreg organismul și ajută în cazul multor boli. Acest ceai se prepară foarte simplu. Ia câteva flori de păpădie și pune-le într-o cană cu apă clocotită, după care îl lași la infuzat pentru 10 minute. Se recomandă de băut după masă, chiar și după micul dejun sau prânz.

Ceaiul de mușețel. Acest ceai este extraordinar de benefic atât pentru interior, cât și pentru exterior. Consumul ceaiului de mușețel reduce inflamațiile, vindecă și revitalizează. Se recomandă o ceașcă pe zi, pentru detoxifierea colonului și buna lui funcționare. Cel mai bine este dacă vei bea acest ceai dimineața.

Te-ar mai interesa: Reputat medic neurolog: aceasta este boala secolul...

Ceaiul de anason. Funcțiile digestive și inflamațiile se vor trata dacă veți bea ceai de anason. Această infuzie îți va proteja colonul și intestinele, iar digestia și absorbția nutrienților va fi cu mult mai bună. Trebuie doar să beți o ceașcă de ceai de anason după masa principală a zilei. Se pune o linguriță de plantă, la o cană de apă fiartă și se lasă la infuzat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private