marți, ianuarie 31, 2023

Semnificația numerologică a anului 2023. În contextul în care astrologii prognozează schimbări și transformări pe scară largă pentru 2023, s-ar putea să cauți un semn că toate aceste schimbări vor fi în bine.

Vești bune de la numerologi

Simbolismul numerologic al anului 2023 ar putea foarte bine să fie acel semn. Conform numerologiei, un sistem care atribuie semnificație numerelor pe baza modelelor și a contextului antic, anul 2023 ar putea purta cu el o aură de descoperire, intuiție și compasiune, pe măsură ce căutăm noi modalități de a ne înțelege pe noi înșine și lumea din jurul nostru.

Te-ar mai interesa: Horoscop 31 ianuarie 2023. Astrolog: Trebuie să al...

Care este semnificația anului 2023 în numerologie?

În numerologie, semnificația unui număr este derivată, de obicei, din suma cifrelor sale (adunate până când se ajunge la o singură cifră). În cazul anului 2023, aceasta ar fi 2+0+2+2+3, care este egal cu 7. Prin urmare, 7 este considerat numărul universal al anului 2023 și reflectă energia pe care anul o poartă la scară colectivă.

În timp ce fiecare cifră unică sau număr de bază (1-9) din numerologie conține multitudini și poate fi interpretată în diverse moduri (la fel ca fiecare dintre cele 12 semne din astrologie), numărul 7 este în general asociat cu căutarea unui înțeles mai profund, potrivit lui Kamlesh Trivedi, astrolog ereditar, numerolog și expert în aplicația de astrologie Nebula.

Te-ar mai interesa: Cătălin Scărlătescu, momente cumplite la „America ...

Numerologii spun la ce să te aștepți

„Numărul 7 este special pentru că este legat de planeta Ketu în astrologia vedică – o „planetă din umbră” considerată acum sinonimă cu nodul sudic al lunii – și de Neptun în astrologia occidentală”, spune el. „Ambele sunt profund legate de iluminarea spirituală și de intuiție”.

7, „numărul anului universal” 2023

„7, care este „numărul anului universal” 2023, este un număr atât al spiritualității, cât și al științei”, spune Jasmine Wolfe, numerolog.

Te-ar mai interesa: Secretele naturii! Ceaiurile minune care curăță fi...

Având în vedere natura nebuloasă a acestor teme, numărul 7 te poate lăsa adesea cu mai multe întrebări decât răspunsuri (cel puțin la început), spune numerologul Jasmine Wolfe.

„Este un număr atât al spiritualității, cât și al științei, deoarece ambele modalități caută să răspundă la întrebările mari și iminente ale universului.”

Luați în considerare modul în care numărul 7 a apărut în lume în general – șapte oceane, șapte continente, șapte chakre, șapte culori ale curcubeului – și este ușor de văzut cum a devenit asociat în numerologie cu sensul mai profund sau modelul lucrurilor, spune Trivedi.

Te-ar mai interesa: Pericolul ascuns din conservele de ton! Medic: Imp...

„De asemenea, numărul 7 nu poate fi obținut prin înmulțirea a două numere mai mici, ceea ce îi conferă și denumirea de număr mistic”, adaugă el.

„7 este numărul înălțării”

La rândul său, 2023, ca „an 7”, poartă cu sine un potențial unic. Împreună cu schimbările astrologice de la orizont, această energie 7 ar putea face din 2023 un an al progresului personal și colectiv. „7 este numărul înălțării”, spune numerologul Remington Donovan, autorul cărții Numerologie: Ghidul începătorului pentru semnificația spirituală a numerelor.

Te-ar mai interesa: Dezvăluiri tulburătoare despre Zoia Ceaușescu: ...

„Acesta este un an pentru transformări și modernizări la toate nivelurile – posibilitățile sunt infinite.”

La ce teme colective ne putem aștepta să iasă la suprafață în 2023?

Inovația și descoperirea sunt cu siguranță în prognoza numerologică și este posibil ca ambele să vină atât prin mijloace tradiționale, cât și excentrice, având în vedere misticismul anului 2023 ca an 7.

În acest domeniu, „tehnologia și internetul ar putea juca un rol și mai mare în viața noastră, pe măsură ce oamenii adoptă noi instrumente digitale și invenții precum vehiculele electrice”, spune Trivedi.

În aceeași măsură, oamenii ar putea, de asemenea, să dezvolte o mai mare apreciere pentru natură, adaugă el, și să-și lege invențiile direct de natură, deoarece energia 7 a anului ne face pe toți mai conștienți de imaginea de ansamblu.

În mod similar, vibrația spirituală a anului 2023 ar putea, de asemenea, să facă o prioritate din a petrece mai mult timp pentru a se reconecta cu natura la nivel personal, mai spune Wolfe.

„Acordându-vă timp pentru contemplare în natură vă va ajuta să știți ce fel de întrebări trebuie să vă puneți și vă va oferi spațiul necesar pentru a explora cum ar putea arăta aceste răspunsuri”, spune ea.

„Atributele personale precum iertarea și mila vor apărea mai des în 2023”. -Kamlesh Trivedi, numerolog și astrolog.

Energia rezultată ar putea fi una a curiozității colective și a deschiderii spre noi idei, ceea ce este de bun augur pentru o societate atât de profund marcată de polarizare.

Acest lucru nu înseamnă că 2023 va aduce un fel de armonie sau aliniere universală. Dar, cu siguranță, va exista un aer de compasiune și pace, spune Trivedi, „iar atributele personale precum iertarea și mila vor apărea mai des”.

Donovan merge atât de departe încât numește numărul 7 „vindecătorul emoțional”, care poartă cu el un „câmp de energie dulce, blândă și grijulie, care intră într-o situație și face totul mai bun, mai frumos și mai luminos”.

La urma urmei, a șaptea casă din astrologie reflectă domeniul relațiilor unu-la-unu, guvernată de semnul orientat spre corectitudine al Balanței (care este, la rândul său, guvernat de planeta iubirii Venus).

Drept urmare, Donovan vede numărul 7 ca fiind despre a te ajuta și a te înălța atât pe tine, cât și pe ceilalți în același timp: „Este ca și cum ai dărui flori tuturor, dar tu ești și buchetul”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private