duminică, decembrie 4, 2022

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse ce poți face cu 5 frunze de dafin ți un băț de scorțișoară. Licoarea obținută din aceste ingrediente are efecte uimitoare!

„E un ceai bun diuretic, pentru slăbit, la un litru de apă se ia un betișor de scorțioțoară, 5 frunze de dafin și se face ceaiul. Frunzele să fie la fel de mari. Se fierbe ceaiul 15 minute la foc mic.

Te-ar mai interesa: Te doare în GÂT? Rețeta unui medic te va scapă rap...

5 frunze de dafin și un băț de scorțișoară. Lidia Fecioru: Foarte bun pentru această BOALĂ

Și se bea câte o ceșcuță pe stomacul gol. Se spune ca ajută la slăbire și la arderea grăsimilor. Au contraindicații. Nu-l pot bea femeile însărcinate, cele care alăptează și copii până în 6 ani. Este bună pentru boala Crohn”, a declarat bioenergoterapeutul la Antena3.

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat care sunt metodele pe care le avem la îndemână pentru a ne purifica energia din casă.

Sarea este cea mai puternică metodă de a curăţa casa de energiile negative. Spuneam noi să punem un bol cu sare undeva să nu-l vadă toată lumea, să presărăm sare în colţurile camerei sau există acele lămpi cu sare, chiar să dizolvăm puţină sare de mare în apă şi să ştergem pe jos.

Te-ar mai interesa: Își pun propriile interese pe primul loc: Cele tre...

Există acum şi nişte triunghiuri mici din iarbă presată, din salvie. Salvia este bună pentru om să nu se îmbolnăvească şi dacă s-a îmbolnăvit să se poată trata. Acea salvie o putem folosi, îi dăm foc în casă la o crenguţă şi să tămâiem cu ea.

Dacă punem sarea într-o tavă sau tigaie pe aragaz şi îi dăm foc pentru a se încălzi, sarea se va înnegri dacă sunt energii negative.

Te-ar mai interesa: Acestea sunt fructele care te vor ajuta să „...

E bine să punem în casă şi un bol cu apă sărată sau să cumpărăm plante verzi. Important este să nu avem plante cu frunze ascuţite.

Trebuie să purificăm camerele, să le aerisim cât se poate de des şi să dăm lucrurile pe care nu le mai folosim sau hainele pe care nu le mai îmbrăcăm.

Să nu uităm de meditaţie. Să ne rugăm măcar puţin, să facem o rugăciune dimineaţa sau seara. Este bine să facem schimbări în casă, să mai mutăm lucrurile. Dacă aprindem o lumânare, aceasta arde imediat energiile negative.

Te-ar mai interesa: Magda Vasiliu: Cu ce mi schimba mie viața faptul c...

Ritual pentru eliminarea energiilor negative

Punem sare în colţurile camerelor şi o lăsăm acolo 7 zile. Începem cu cel mai apropiat colţ, de la intrare, şi ajungem cu câte o linguriţă de sare în toate colţurile din casă. Este recomandat să avem o mătură nouă din paie şi începem să măturăm din cea mai îndepărtată cameră până la ieşire. Luăm mătura, iar jumătate din ea să fie pe prag afară şi jumătate înăuntru. Trebuie să spunem: ’’Afară din casa mea energii negative’’. Sarea pe care aţi adunat-o în făraş trebuie aruncată în toaletă, deoarece acolo se dizolvă imediat.

Te-ar mai interesa: RAM amenință capacitatea medicilor de a trata efic...

Dacă pui într-un pahar cu apă un ou şi îl laşi peste noapte lângă pat, acesta strânge toate energiile negative.

Dacă punem o mătură în colţul uşii, aceasta nu lasă energiile negative să intre în casă.

Sunt plante care captează energiile negative, cum ar fi ficusul sau cactusul, dar mai ales ficusul ne ajută să scăpăm de energiile negative din casă, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private