Sari la conținut

Secrete pe care nu e bine să le spui, niciodată. Lidia Fecioru: E bine să punem fermoar la gură

Lidia Fecioru
Sursă foto:: arhiva Doctorul Zilei

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, susține că este preferabil să nu dezvăluim toate secretele noastre celor din jur, mai ales micile sau marile noastre bucurii, și ne explică motivele.

”Spuneam eu tot timpul că fericirii îi place liniștea, e o vorbă. Când suntem ca o carte deschisă, devenim vulnerabil și oamenii s-ar putea să profite de chestia asta când ești deschis. Uneori poate să se întâmple neintenționat chestia asta, când vrei să fii ok, să vorbești, să discuți, să spui multe lucruri ce țin și de viața ta anume. Și atunci oamenii profită de chestia asta. Oamenii care au o vibrație joasă, adică nu prea îți suportă energiile tale personale.

Dacă vrei să mărturisești de multe ori o chestie, o idee, în primul rând obligatoriu vei găsi și pe cineva care tacit te invidiază, îți vrea răul.

Tu spui doamne ajută să mi se întâmple, iar celălalt spune doamne ajută să nu i se întâmple. Toate chestiile astea e bine să le ținem în în liniște în interiorul nostru.

S-ar putea să atragem energii negative, s-ar putea să atragem invidie, să atragem oamenii invidioși în jurul nostru, care n-au nicio treabă cu noi, dar având acces la informațiile tale se vor lipi ca ventuzele așa.

De aceea, mai puțin să ne exprimăm, pentru că e bine să începi să lucrezi tu cu tine și să te întorci în interiorul tău și să cauți tot timpul nu părerea celorlalți, ci să-ți asculți interiorul, adică instinctul.

Dacă uneori dorința pare prea mare pentru a deveni realitate prin a o dezvolta, e bine poate să o dezvălui celorlalți, dar e bine și să nu facem asta, pentru că dacă ne dăm seama că o dorința noastră este imposibilă, ca să acumulăm toată forța, să ne gândim la ea și să mărim puterea de a o a îndeplini, de a atrage energii pozitive pentru ea, atunci e bine să punem fermoar la gură”, a mărturisit Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru
Sursă foto:: arhiva Doctorul Zilei

”Știu unde să te lovească cel mai tare să te doară”

Lidia Fecioru precizează, de asemenea, că nu este indicat să ne povestim dorințele sau planurile, deoarece în felul acesta vom atrage energii negative, invidie, iar persoanele se vor folosi chiar de aceste informații în defavoarea noastră.

”Uite, dacă unde sunt proiecte foarte mari pe care le depun și unele proiecte își pierd valoarea, asta e pentru că ceilalți sunt cu energii negative împotriva acelui proiect. Vin invidioșii, vin cei care nu au fost în stare să facă ei un proiect mai bun și atunci vin peste proiectul tău și spun că nu e ok.

E bine să nu dezvăluim oamenilor multe din rănile și traumele noastre emoționale. Ce spuneam, oamenii te simt vulnerabil, devii vulnerabil. Ești tentat să spui lumii despre trăirile tale. Poate nu atât ca să te plângi. Ce să dai un exemplu din viața ta? Poate e o greșeală pe care ai făcut-o?

Poate că o chestie prin care ai trecut și oamenii au de învățat o lecție. Dar ei nu înțeleg că au de învățat o lecție din ceea ce ți s-a întâmplat ție și ai povestit și din asta ei speculează momentul tău vulnerabil și știu unde să te lovească cel mai tare să te doară.

Noi nu trebuie să ne spunem planurile, pentru că divinitatea sau universul întotdeauna va găsi o cale să te ducă către realizarea planului tău. Nu contează. Poate să fie un pic mai târziu, poate să fie poate chiar mai mult decât te-ai așteptat. Dar e bine să nu vorbim, pentru că universul lucrează în favoarea noastră.

Dar lucrează atunci când noi ne întoarcem în interiorul nostru și cu toată forța dăm drumul către univers.

Deci nu, nu spunem nici măcar prietenilor apropiați, pentru că obligatoriu și acel prieten va găsi momentul când să te rănească cel mai mult.

E bine să ai secrete pe care să le știi doar tu și nici măcar soțul sau soția, partenerul să nu le știe”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel