sâmbătă, iunie 3, 2023

Infidelitatea este un lucru dureros atunci când se întâmplă într-o relație. Majoritatea oamenilor au înșelat măcar o dată într-o relație, însă, câteodată infidelitatea nu are nimic de a face cu partenerul. Principala cauza este neînțelegerea în cupluri, dar de multe ori, partenerul poate găsi pe cineva cu care se simte mai bine și se îndrăgostește. Iată 5 lucruri neștiute despre indifelitate

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Leon Dănăilă: “Adevărata maladie Alzheim...

1. Infidelitatea poate fi genetică

Conform unui studiu publicat în Human Behavior, femeile cu o mutație a genei receptoare de vasopresină, un hormon, sunt mult mai înclinate să înșele. Vasopresina afectează nivelul de încredere și empatie, care joacă un rol crucial în formarea unei legături, o relație și motivația sexuală.

2. Majoritatea bărbațilot sunt îndrăgostiți de femeia lângă care stau chiar dacă înșală

Un studiu demarat de Universitatea Rutgers, a descoperit că 56% dintre bărbați și 34% dintre femeile care aveau relații extramaritale se declarau a fi foarte fericiți cu căsnicia lor. April Masini, autoare studiului este de părere că acești oameni caută în amant/amantă sentimentele pe care nu le primesc de la partenerul lor actual.

Te-ar mai interesa: Vitamine pentru slăbit. Stimulează metabolismul și...

3. Înșelatul nu este principalul motiv pentru care oamenii divorțează

Un studiu din 2014, spune că pe lista motivelor pentru care oamenii divorțează se află – comportament neadecvat, criza vârstei de mijloc, abuz fizic/emoțional .

4. Femeile cred că bărbații cu voce mai pregnantă sunt înclinați să înșele

Conform unui studiu din 2013 cercetătorii au rugat femei să asculte vocile unor bărbați și să își dea seama dacă sunt înclinați să înșele. Concluzia studiului a fost că bărbații care au voci mai pregnante sunt înclinați să înșele.

Te-ar mai interesa: Iată ce se întâmplă cu corpul tău dacă mănânci piz...

5. Bărbații care înșală sunt predispuși la probleme cardiovasculare

Stresul , vinovăția îl poate face pe bărbatul care înșală să aibă probleme cardiovasculare, conform unui studiu publicat în Journal of Sexual Medicine.

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private