luni, august 2, 2021

Metabolismul poate fi stimulat! Există metode fulger pentru a vă accelera arderile, fără să vă schimbați prea mult stilul de viață. Profitați de ele, pentru a nu permite kilogramelor să se depună!

Mișcați-vă!

Faceți câteva ture, ridicați-vă sau mestecați gumă. Aceste ”nonexerciții” vă ajută să mai consumați între 300 și 2000 de calorii pe zi.

Deveniți fan ceai verde! Studiile arată că ceaiul verde poate crește rata metabolică până la 5%. Bucurați-vă de ceaiul verde, o ceașcă are 2 calorii, evident fără zahăr, și îi dă metabolismului un impuls zdravăn.

Beți mai multă apă! Un studiu german arată că un pahar mare cu apă mărește procesul de ardere a caloriilor cu 30%, în mai puțin de 10 minute, iar efectul durează mai mult de o oră.

Adăugați lămâie. Puneți zeamă proaspătă

de lămâie în ceai sau apă, abundă în vitamina C. Cercetătorii de la Universitatea de stat Arizona au descoperit că sportivii care nu au un aport optim de vitamina C pierd cu 25% mai puține calorii, pe perioada antrenamentelor.

Fiți copilăroși. Un studiu publicat în Jurnalul Internațional al Obezității a dezvăluit că râsul este o componentă importantă în procesul de ardere a caloriilor. Noi am făcut calculul. 15 chicoteli pe minut vor topi până la 40 de calorii, portivit Cyntiei Sass, un cunoscut medic nutriționist în America.

Ultimele stiri

Parteneri