vineri, iulie 1, 2022

Dermatologii și cosmetologii numesc toamna sezonul frumuseții și nu putem să nu fim de acord cu ei. Acesta este cu adevărat cel mai bun moment pentru majoritatea manipulărilor pielii, de la îngrijirea la domiciliu până la tratamente profesionale.

Mai mult, în afara sezonului, starea pielii dvs. va suferi modificări. Probabil ați observat deja că a devenit mai uscată sau, dimpotrivă, a apărut o strălucire uleioasă și erupții pe ea. Acest lucru se datorează vântului rece și aerului uscat din camere, pe care am încetat să îl ventilăm odată cu scăderea temperaturii. De aceea, toamna este atât de important să schimbăm rutina obișnuită de înfrumusețare și să facem provizii de produse de îngrijire noi.

Te-ar mai interesa: Horoscop folcloric. Voropchievici: Ei sunt oamenii...

Schimbați soluția de curățare. Tonicele cu alcool și loțiunile ușoare care au ajutat la combaterea strălucirii grase în timpul verii nu mai sunt relevante. În schimb, puteți opta pentru produse de curățare mai ușoare, cremoase, care nu vor usca pielea. O spumă ușoară sau o spălare cu ulei hidrofil și un demachiant de lapte funcționează bine. Peelingul (doar enzimatic) pentru față ar trebui să fie acum regulat: o dată pe
săptămână pentru pielea normală, de două ori pe săptămână pentru tenul gras și o dată la două săptămâni pentru pielea uscată. Va exfolia bine particulele keratinizate ale pielii pentru a preveni apariția erupțiilor cutanate.

Te-ar mai interesa: Boli pe care le poți lua de la câine. Dr. Romanesc...

Adăugați creme hrănitoare. Doar o cremă hidratantă cu textură groasă este bună. O soluție excelentă este crema Nivea. Odată cu utilizarea acesteia, pielea vă va mulțumi! Nu va dăuna și utilizarea serurilor speciale concepute pentru a rezolva o anumită problemă a pielii. Dar doar un cosmetician poate alege unul eficient.

Adăugați acizi. Acum puteți adauga în rutina dvs. de frumusețe soluții iluminatoare pentru a scăpa de acele pete de vârstă pe care le-ați obținut de la arsurile solare și expunerea îndelungată la aer cald. În plus, toamna este timpul potrivit să ai grijă de întinerirea feței cu peelinguri și creme acide. Dar atenție! Doar un cosmetolog poate selecta acizii potriviți și, cu atât mai mult, poate efectua un peeling profesional.

Te-ar mai interesa: Cum a descoperit Monica Pop că are cancer: Credeam...

Hidratați pielea în mod regulat. Crema hidratantă de vară nu mai este suficientă. Probabil că ați observat deja acest lucru. Prin urmare, este mai bine să te bazezi pe texturi mai uleioase și să folosești măști de față de două ori pe săptămână. Acidul hialuronic trebuie să fie prezent în produsele de îngrijire deoarece hidratează straturile profunde ale pielii și ameliorează senzația de uscăciune și etanșeitate.

Te-ar mai interesa: Dezvăluiri despre Putin. Tatiana Fokina: De câte o...

Protejați capilarele. Odată cu frigul, apare de obicei problema capilarelor dilatate. Aceasta apare de obicei ca o pânză de păianjen roșie sau asteriscuri pe față. Dacă întâlniți acest fenomen de la an la an, atunci este imperativ de utilizat prealabil o cremă de protecție (se mai numește și cremă rece). Și acordați atenție fondurilor marcate „pentru rozacee”. Vă vor ajuta să scăpați de culoarea roz a obrajilor. (P)

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă mănânci prea multe banane. Ai ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private