miercuri, octombrie 5, 2022

Te trezești într-o dimineață cu o durere de cap, nasul înfundat, strănuți și ai frisoane. Stai acasă și suni la serviciu pentru concediu medical sau te duci la muncă? Foarte mulți oameni aleg a doua variantă, din lipsă de bani sau pur și simplu din cauza fricii de a nu fi concediați.

În termeni de gripă sau răceală, un strănut poate infecta o întregă încăpere când lucrezi la birou. Trebuie să fii atent la aceste semne și să alegi să stai acasă

Te-ar mai interesa: Alimentul care trebuie scos din dietă. Profesorul ...

  1. Cunoaște simptomele

Atunci când ai gâtul umflat, o durere de cap și dureri musculare poți să tratezi răceala prin consumarea de vitamina C și o noapte de somn odihnitor. Trebui să fii mereu atent la simptome pentru a nu-i infecta pe ceilalți

2. Ai febră

Febra nu ajută pe nimeni atunci când trebuie să muncească. Din cauza febrei transpiri și nu mai gândești corect. Stai departe de birou până ce febra scade timp de 24 de ore.

3. Nu vei fi productiv

Atunci când ești bolnav nu vei avea mintea la fel de ascuțită ca atunci când ești sănătos, de aceea poți încurca foarte rău lucrurile și nu poți fi productiv.

Te-ar mai interesa: Boala care afectează femeile, e cumplită! Și Regin...

4. Nu te faci mai bine

O răceală te ține câteva zile, apoi vezi semne că începi să îți revii, însă, dacă au trecut mai mult de 5 zile trebuie neapărat să îți iei o zi concediu și să te duci de urgență la doctor.

5. Iei medicamente

Dacă te-ai dus la medic și ți-a dat anumite medicamente nu înseamnă că te vei pune pe picioare imediat. Din contră, unele medicamente au efecte secundare care îți pot afecta capacitatea de concentrare și chiar este interzis să conduci sau să operezi mașini grele.

Te-ar mai interesa: Roxana Alexandra a murit. Tânăra se temea mai mult...

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private