luni, mai 16, 2022

Pe 24 februarie 2022, Vladimir Putin, președintele Rusiei, a început conflictul ruso-ucrainean. De atunci, în 50 de zile, mii de vieți au fost pierdute, atât în cazul soldaților, cât și în cazul civililor. 

Au trecut 50 de zile de la izbucnirea războiului în Ucraina. De atunci, mii de persoane și-au pierdut viața, civilii fiind afectață în mare măsură și prinși în conflict.

Autoritățile din Ucraina au comunicat, nu de puține ori, că nu numai adulții și-ar pierdut viața. Copiii fac parte, de asemenea, din rândul victimelor de război, ceea ce este sfâșietor.

Te-ar mai interesa: Lidia Fecioru: această băutură îți crește imunitat...

20.000 de mii de ruși, eliminați de Ucraina

În cea de a 50-a zi a războiului declanșat de Rusia, Ucraina anunță că ar fi eliminat cel puțin 20.000 de militari ruși de la începutul conflictului, pe 24 februarie, dar și că ar fi scos din joc cea mai mare navă a flotei ruse la Marea Neagră, anunță RRA.

Crucișătorul rusesc ”Moskva” a început să se scufunde după ce a fost lovit de două rachete antinavă Neptun, este varianta ucrainienilor, pe care rușii nu o confirmă. Ei susțin că nava a fost avariată de un incendiu care a avut loc la bord, dar încă plutește și urmează să fie remorcată către un port.

Confruntările între ruși şi ucraineni continuă, fiind semnalate lupte atât în sudul Ucrainei, cât și în nord și în est. Luptele nu par să aibp un sfârșit prea curând.

Te-ar mai interesa: Otrava din bucătărie. Greșeală care te poate îmbol...

În cea de-a 50-a zi de război, parașutiștii ucrainieni au întreprins o ofensivă pe frontul de sud, eliberând mai multe localități. Locația exactă a operațiunii întreprinse de militarii brigăzii de asalt nu este specificată, însă principalele lupte se dau pe linia Herson-Nicolaiev.

Lupte grele se dau, însă, în Donbas, acolo unde o parte a Brigăzii 36 Marina Forțelor Armate ale Ucrainei a fost atacată de trupele ruse la Mariupol, înregistrând pierderi, iar un grup de militari ucraineni a fost capturat.

Te-ar mai interesa: Două senzații corporale care indică un nivel ridic...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private