miercuri, noiembrie 30, 2022

Concluzia Azov: În Mariupol s-ar fi folosit arme chimice. Un gaz otrăvitor a fost folosit de armata rusă în timpul conflictelor militare din Ucraina. Este concluzia la care a ajuns regimentul Azov.

Invadatorii ruși au folosit la Mariupol, luni seară, 11 aprilie, o substanță otrăvitoare de origine necunoscută. Incidentul s-a petrecut în jurul orei locale 21:00, rușii aruncând substanța cu ajutorul unei drone.

Te-ar mai interesa: Cele 3 simptome de CANCER la care trebuie să fii a...

Concluzia Azov: Oamenii au insuficiență respiratorie și sindrom vestibulo-atactic

Cei afectați au insuficiență respiratorie și sindrom vestibulo-atactic (coordonare afectată a mișcărilor și echilibrului, zgomot în cap și urechi, greață, scăderea concentrației).

„Consecințele utilizării unei substanțe necunoscute sunt în curs de clarificare”, se arată în raport autorităților ucrainene.

O sursă apropiată Ministerului Apărării din Ucraina a spus că probabilitatea ca ocupanții să folosească arme chimice este foarte mare.

…În urmă cu aproximativ o oră, forțele de ocupație ruse au folosit împotriva militarilor și civililor ucraineni din orașul Mariupol o substanță otrăvitoare de origine necunoscută, aruncată dintr-o dronă inamica…”, au scris reprezentanții batalionului Azov, citați de publicația UNIAN.

Te-ar mai interesa: Nu ignora transpirația urât mirositoare! Poate fi ...


Volodimir Zelenski: „Au distrus complet Mariupolul şi l-au făcut cenuşă”

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că se gândeşte la „zecile de mii” de oameni care au fost ucişi în oraşul Mariupol, asediat de armata rusă, şi a cerut Coreei de Sud un ajutor militar, într-un discurs, prin videoconferinţă, în Parlamentul sud-coreean, în care a acuzat Rusia de „distrugerea completă” a acestui oraş situat în sud-estul Ucrainei, relatează AFP.

Te-ar mai interesa: Orice viitoare mamă trebuie să știe. Ce se întâmpl...

„Era un oraş cu o jumătate de milion de locuitori. Ocupanţii l-au asediat şi nu permis să se trimită apă şi hrană. Ruşii au distrus complet orașul Mariupol şi l-au făcut cenuşă. Cel puţin zeci de mii de cetăţeni ai Mariupol-ului au fost ucişi”, a declarat el. Zelenski acuză Rusia de faptul că vrea să facă din Mariupol „un exemplu de oraș demolat”, potrivit stiridiaspora.ro.

Te-ar mai interesa: Nu te teme de grăsimile alimentare: vaginul tău de...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private