vineri, august 19, 2022

Locuri magice din România. Prezenți în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au dezvăluit cum se explică ora magică a Sfinxului din Bucegi.

”Noi avem foarte multe locuri, iar acestea știm că sunt puncte energetice. Dacă te uiți de deasupra României, pe toată harta, o sa vezi că ele în sine formează o piramidă”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri Acunse.

Te-ar mai interesa: Metoda egipteană: secretul care te ajută să dormi ...

”Fiecare are câte un fenomen, depinde de poziția soarelui, de oră, dacă e zi, dacă e noapte.

De exemplu, Muntele Retezat este unul, Sfinxul este al doilea și mai sunt puncte energetice, unde cei care se duc și stau în centrul acestor energii, oamenii se vindecă de boli, unora li se dezvoltă niște capacități paranormale, au acces la foarte multe informații, pentru că se formează ca un portal de energie”, a afirmat Lidia Fecioru.

”Jumătate dintre oameni se duc de curiozitate să vadă dacă este adevărat ce spun ceilalți. Chiar dacă nu avem niște capacități deschise este bine să ne ducem, pentru că este conexiunea între cele două lumi”, a precizat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Te-ar mai interesa: Elena Udrea: Cer să fiu declarată nebună și lipsit...

”Când ajungi acolo simți că plutești”

”Dacă nu te cunoști pe tine și nu te înțelegi, nu ai ce căuta acolo”, a menționat numerologul Mihai Voropchievici.

”În momentul când ești obosit și ai ajuns acolo, ai senzația că cineva a venit și ți-a luat și rucsacul și toată greutatea care te apasă.

Ești fulg de porumbel, simți că plutești”, a mai spus Mihai Voropchievici.

”Noi avem șapte puncte energetice pe domeniul României. Nu degeaba s-a spus că România este Grădina Maicii Domnului. Oamenii de știință au ajuns la concluzia că Sfinxul nostru este mai vechi decât Sfinxul African.

Te-ar mai interesa: Gabriel Diaconu pune punctul pe i. Cineva ar trebu...

Fiecare punct energetic are o posibilă intrare undeva în miezul pământului”, a afirmat numerologul.


Cele 7 locuri energetice din România

  • Triunghiul divin Omu-Babele-Sfinxul
  • Bucegi – Vârful Doamnei – Gura de Rai
  • Peştera „fără capăt” Polovragi
  • Panteonul de la Căscioarele
  • Şimleul Silvaniei – Sălaj – Dacidava
  • Munţii Rarău – Câmpulung Moldovenesc
  • Sarmizegetusa – oraşul subteran predacic

”Sunt multe locuri, dar cele mai puternice sunt trei, Ceahlău, Muntele Retezat și cu Sfinxul. Acestea creează o piramidă”, a spus Lidia Fecioru.

”E bine ca lumea să se ducă, să testeze, dar acest lucru se face pentru suflet. Degeaba mă duc trei ani de zile de curiozitate, dacă nu mă duc o dată, fiindcă cred în ceva”, a mai spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri Acunse.

Te-ar mai interesa: Dr. Bilic: Ricotta e urdă, mozarella e cașcaval. C...

”Când ajungi acolo trebuie să-ți pui trei dorințe: una să fie pentru țară, una să fie pentru locuitorii acestei țări și abia a treia pentru tine și pentru ai tăi”, a menționat maestrul Mihai Voropchievici la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private