Sari la conținut

Previziune dură pentru o zodie. Numerolog: Va fi un adevărat uragan

Horoscop special
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
previziuni astrale pentru zodii

Din cuprinsul articolului

Prezent în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru fiecare zodie în parte.

Berbec- trebuie să-și mobilizeze toate forțele ca să-și consolideze poziția și acasă și în societate. Trebuie să arate cine sunt ei cu adevărat

Taurul – trebuie să adopte o alta tactică, o altă optică în abordarea problemelor pentru că modul în care au procedat până acum nu le-a adus un rezultat bun

Gemeni – au o săptămână în care sunt pregătiți să se ciondănească cu toți. Va fi un adevărat uragan. Au o forță fantastică, pentru că sunt doi: sfatul e să rămâneți calmi și nu porniți războaie, lăsați războaiele în altă parte.

Rac – runa are un mesaj dublu: să se relaxeze și să nu-și mai facă griji referitoare la starea de sănătate a unor persoane apropiate: frați, surori, părinți. Relaxați-vă și nu mai fiți atât de prăpăstioși pentru că totul va fi bine.

Leu – are parte de o rună mai dură. Săptămâna viitoare trebuie să fie puternici, forțoși să aibă puterea să treacă peste niște mici neplăceri. I-a băgat runa la probă pe lei, dar parcă azi e mâine și mâine e deja sămbătă, trece repede timpul, să nu se îngrijoreze.

Horoscop rune 11 – 17 iulie 2022

Fecioara – a dat de ceva foarte frumos, extraordinar. Au coordonator de atac și au winner-ul de data asta: fecioarele au câștiguri pe toate planurile. Să fiți siguri de asta!

Balanța – s-a pus pe îndrăgosteală, mai ales astea tinere. Fertilitate din ambele puncte de vedere, câștiguri la fel, din ambele puncte de vedere. Au atacat în forță.

Scorpion- se află pe o bucată de gheața foarte subțire. Să aibă grijă, să aibă prudență maximă la cine le promite ceva și ce le promite ca să nu iasă în pierdere. Ochii în patru!

Săgetător- lăsați toate problemele și grijile în urmă, lăsați necazurile și pregătiți-vă de o perioadă mult mult mai bună.

Capricorn – o mică bătălie, nu foarte mare, dar nu trebuie să fiți îngrjorați. Capricornul pornește bătălia ca să o câștige. Ca să nu creezi suspiciuni spune că ești câștigățor din prima

Vărsător- poate găsi rezolvarea tuturor problemelor numai făcând un consiliu de familie. Trebuie să ceară sfaturi. Trebuie o discuție sănătoasă, pentru că e cam visător.

Pești – se cam grăbesc. Dacă nu aveți răbdare… mâna norocului nu poate fi forțată. Peștișorii să aibă răbdare, să nu vrea azi ce trebuie să se întâmple mâine. Surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru peștii care știu să aștepte. Răbdare pentru pești, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: