joi, octombrie 6, 2022

7 trucuri de frumusețe pe care Michelle Pfeiffer continuă să le aplice la vârsta de 63 de ani.

De când a apărut în Scarface (1983), Michelle Pfeiffer a rămas o icoană.

Unele dintre întrebările care au fost puse cel mai mult în interviuri au fost despre sfaturile ei de frumusețe și despre modul în care aspectul ei a evoluat de-a lungul anilor.

Cunoscută pentru ținutele ei revoluționare din anii ’80 și ’90 (cine poate uita buzele îndrăznețe și roșii aprinse ale lui Catwoman?),lucrurile s-au schimbat acum pentru femeia cu ochii de pisică și preferă naturalețea.

Te-ar mai interesa: Atenție la ambalajul de aluminiu! Medicul Adina Al...

„Recunosc că m-am schimbat”, a spus actrița pentru People. „Încerc să nu insist. Îmbătrânirea ni se întâmplă tuturor. Odată ce o accepți, te desprinzi.”

La vârsta de 63 de ani, Michelle a devenit o forță în lumea cosmeticelor curate (naturale, fără ingrediente toxice, sustenabile, cruelty free ..).

Actrița a vizitat chiar Capitoliul și face eforturi pentru reforma industriei cosmetice. „Începi să privești lumea prin ochii copiilor tăi și vrei doar să-i protejezi, așa că începi să vezi sănătatea într-un mod preventiv”, a spus ea.

„Atât tatăl meu, cât și cel mai bun prieten al meu au fost diagnosticați cu cancer și m-am gândit: „Trebuie să se întâmple ceva în mediul înconjurător”. Analiza listei de ingrediente a produselor pe care le folosește este doar unul dintre secretele ei pentru a rămâne atât de tânără.

Te-ar mai interesa: Dr. Cezar, despre cea mai dulce OTRAVĂ: „Nu mai ai...


Michelle Pfeiffer aplică aceste trucuri la vârsta de 63 de ani

1. Nu lasă Hollywood-ul să-i influențeze conceptul despre „îmbătrânire”

2. Alege întotdeauna cosmetica naturala

3.Verifică mereu ingredientele din cosmetice

4. Cunoaște puterea parfumului

5. Are o filozofie înțeleaptă a frumuseții

6. Preferă să îmbătrânească cu grație

7. Urmează o dietă vegană și un stil de viață sănătos

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 octombrie. Nu vă implicați în chestiuni...

Michelle atribuie strălucirea pielii ei obiceiurilor alimentare. „Mâncarea dintr-o dietă vegană este mult mai sănătoasă și multe toxine care ar putea îmbătrâni pielea și corpul sunt evitate”, a spus ea pentru Urbanette.

„Am observat o mare diferență la aspectul pielii la scurt timp după ce am devenit vegan. Nu este vorba să mănânc doar fructe și legume pentru a rămâne slabă. Este să mănânc corect. Este vorba de vanitate, sincer. Cu cât îmbătrânesc, cu atât îmi dau seama că o fac ca să trăiești mai mult, deși componenta vanității va fi mereu acolo.”

Te-ar mai interesa: Atenție! Aceste suplimente îți pot dubla riscul de...

Ea știe că ceea ce se face în interior se observă în exterior. „Este ceea ce nimeni nu vrea cu adevărat să audă… Dar trebuie să mănânci bine, trebuie să faci mișcare, trebuie să dormi”, a spus ea pentru Woman & Home. „Întotdeauna căutăm acel truc magic care nu există cu adevărat.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private