miercuri, iunie 29, 2022

Doliu pentru iubitorii de telenovele! A murit Carmen Salinas, una dintre cele mai mari actrițe din Mexic, după 28 de zile de comă profundă.

Celebra Carmen Salinas, cunoscută și sub numele de Queridisima de México (Iubita Mexicului), a murit joi,  la vârsta de 82 de ani, lăsând o moștenire impresionantă în film, teatru, muzică, imitație, comedie și TV, dar mai ales în arta de a trăi.

Te-ar mai interesa: CAISELE, pline de vitamine și minerale. Iată ce bo...

Carmen Salinas, one of the most beloved actresses in Mexico, died - Pledge Times

A murit Carmen Salinas, una dintre cele mai mari actrițe din Mexic, după 28 de zile de comă profundă

„Cu durere profundă, vă informăm că actriţa Carmen Salinas s-a stins din viaţă pe 9 decembrie 2021. Apreciem toate mesajele de sprijin şi gesturile de respect faţă de familia noastră. La fel şi gesturile de afecţiune şi rugăciunile pe care le-au oferit iubitei noastre Carmelita Salinas”, au transmis rudele celebrei actriţe mexicane într-un comunicat publicat pe reţelele de socializare.

Potrivit elheraldo.co, pe 11 noiembrie, presa internaţională a aflat că veterana actriţă a suferit o problemă gravă de sănătate, o ştire care a emoţionat profund populaţia mexicană. Nepotul ei, Gustavo Briones, a informat că actriţa a fost internată în stare gravă după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Te-ar mai interesa: Iată ce PIETRE și CRISTALE ne ajută să slăbim...

Înainte de internare, actriţa Carmen Salinas continua să fie foarte activă profesional şi făcea parte din distribuţia telenovelei „Mi fortuna es amarte”, de Nicandro Díaz, iar vestea internării sale în stare gravă a fost un adevărat şoc pentru fanii ei.

Carmen Salinas, una dintre cele mai mari actrițe din Mexic, a murit la vârsta de 82 de ani după mai multe săptămâni de spitalizare, în urma unui accident vascular cerebral. În ultimile 28 de zile, actrița a fost în comă.

Te-ar mai interesa: Horoscop 29 iunie: Ce zodii au un final de lună de...

Carmen Salinas has mild brain activity and remains severe

Cine a fost Carmen Salinas

Carmen Salinas Lozano, născută pe 5 octombrie 1939 la Torreon, în statul mexican Coahuila, a fost una dintre actriţele de televiziune cele mai îndrăgite, iar cariera sa artistică se întinde pe mai mult de jumătate de secol.

Şi-a făcut debutul în televiziune cu telenovela „La vecindad” (1964), dar a jucat şi în filme pentru marele ecran, precum „La vida inútil de Pito Pérez” (1970), şi a interpretat personajul La Corcholata în „Bellas de noche” (1975).

Te-ar mai interesa: Medic: aceasta este cea mai întâlnită tulburare ca...

Carmen Salinas presents a decrease in cerebral hemorrhage that has her in a coma and with compromised health | Famous - Code List

Pe lângă o carieră în industria cinematografică strălucită, Carmen Salinas a fost membră a Camerei Deputaţilor din Mexic în perioada 2015 – 2018.

După perioada petrecută în politică, Carmen Salinas a revenit în universul divertismentului şi a făcut parte din distribuţia unor telenovele recente, precum „Mi marido tiene más familia” (2019). de Juan Osorio, şi „Mi fortuna es amarte” (2021), care continuă să fie difuzată pe canalul Las Estrellas.

Te-ar mai interesa: Băutura aurie care scade glicemia! Este indicată a...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private