Sari la conținut

8 Martie, 2022. Cele mai frumoase mesaje pe care le poți trimite de Ziua Femeii!

Cauți cele mai frumoase mesaje pentru Ziua Femeii? Pământul este plin de fericire și multă lumină datorită prezenței femeilor, de aceea ele merită să primească dedicații tandre și originale de ziua lor.

Atât bărbații, cât și femeile au aceleași drepturi și îndatoriri, iar pentru a ne aminti acest lucru există o zi specială în care nu trebuie să avem decât cuvinte frumoase la adresa doamnelor și domnișoarelor: Ziua Femeii.

Nu poți rata această ocazie fără să le dedici femeilor importante din viața ta mesaje tandre de Ziua Femeii. Noi te vom ajuta să le aduci la cunoștință sentimentele tale.

Imediat vei găsi câteva idei grozave pentru această ocazie specială. Nu vă faceți griji, sunt complet gratuite.

Cele mai frumoase mesaje pe care le poți trimite de Ziua Femeii!

„Pentru cea mai fantastică dintre toate femeile: mii de săruturi și îmbrățișări și multe felicitări în această zi.”

„Viața mea a fost plină de bucurie când cea mai fermecătoare dintre femei mi-a ajuns la inimă. La mulți ani de Ziua Femeii!”

„Iubirea ta este extrem de specială, este un semn al divinității în această lume și de aceea ești o femeie atât de fantastică. Să ai o zi bună, iubirea mea!”

„Iubita mea, îți doresc o zi frumoasă a femeii! Ești și vei continua să fii marea mea inspirație pentru a fi o persoană mai bună.”

”Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

„Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie”

„De 8 Martie senin, într-un cadru anonim, primăvara a sosit în al iernii asfinţit. La mulţi ani, iubita mea!”

MESAJE DE 8 MARTIE 2022

„Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel şi cu el dragostea mea pentru tine… ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta… şi de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru că acolo eşti tu… tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc!”

„De ziua ta… Ce aş putea să-ţi doresc mai mult decât să ai în suflet veşnic primăvară?”

„POATE CĂ, ÎNTR-ADEVĂR, OCHII FEMEII IUBITE SUNT MARGINEA LUMII”. – GRIGORE VIERU

„Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

ZIUA FEMEII. „Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!”

„Sper ca odată cu venirea primăverii să îţi aduc zâmbetul pe buze, măcar aşa de 8 martie!”

„ANI FRUMOŞI SĂ-ŢI VÂNĂ-N CALE! SĂNĂTATE ŞI… PARALE!”

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!”

„La mulţi ani pentru o femeie de nota 10! Să nu te schimbi niciodată!”

„Pentru ziua ta, mămico, îţi trimit un ghiocel. Cât de mic îl vezi, cuprinde toată primavară-n el. La mulţi ani de 8 martie!”

„DRAGĂ MAMĂ, DE ZIUA MĂMICILOR EU ÎŢI UREZ MULTĂ SĂNĂTATE ŞI SĂ TE BUCURI DE TOŢI CEI CE TE ÎNCONJOARĂ! LA MULŢI ANI”

„Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!”

„Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, firavul mărţişor şi odată cu el toată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulţi ani!”

” Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

MESAJE DE 8 MARTIE, ZIUA FEMEII

„Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani!

„Draga mea mamă, Am căutat să găsesc un cadou potrivit pentru tine… şi cred că l-am găsit. Sper să-ţi umple ziua de bucurie atunci când îl vei primi. La Mulţi Ani!”

„Dacă viaţa ta ar depinde de iubirea pe care ţi-o port…..ai fi nemuritoare!LA MULŢI ANI, scumpa mea MĂMICĂ!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel