sâmbătă, iulie 4, 2020

O suta de calorii nu inseamna mult din punct de vedere alimentar. Echivaleaza, spre exemplu, cu un paharel de iaurt simplu. Dar cei care au alergat pe o banda cu program de calculare a caloriilor arse stiu, de fapt, cat de greu este sa le consumi.

Dar nu este neaparata nevoie de un abonament la sala pentru a scapa de 100 de calorii pe zi. Activitatile cotidiene pot ajuta, mai mult decat credeti, la arderea celor 100 de calorii, iar pe termen lung se vor si vedea rezultatele pe silueta.

Citește și:

1. Faceti ordine mai des! Ordinea si curatenia nu sunt activitatile cele mai placute, dar sunt necesare si absolut binevenite, atat pentru casa, cat si pentru corp. Prin simpla ridicare si mutare a diverselor obiecte prin casa, timp de 10 minute pe zi, puteti arde 100 de calorii.

2. Mergeti pe jos inca 2.000 de pasi!Cifra nu este atat de mare pe cat pare. Echivaleaza cu aproximativ un kilometru si jumatate, care pot insemna si doua statii de autobuz, usor mai lungi. Duceti-va copii la scoala sau la gradinita astfel sau aduceti-i acasa pe jos. Mai puteti parcurge o portiune din drumul spre munca sau de la munca spre casa pe jos. Indiferent de optiune, puteti arde 100 de calorii facand inca 2.000 de pasi in plus pe zi, care nu ar trebui sa va ia mai mult de 20 de minute.

Citește și:

 

 3. 20 de minute de stat in picioare la ora! Unii dintre noi chiar nu pot adopta aceasta metoda usoara de a arde 100 de calori pe zi, caci sunt mai degraba tintuiti de calculator la munca, sau de salile de curs. Dar cei care pot sa se miste sau sa stea in picioare 20 de minute din fiecare ora a zilei, vor reusi cu brio sa dea jos cateva kilograme, pe termen lung. Sugestii: aranjati-va biroul stand in picioare, pe langa a trimite mailuri in companie, duceti-va si anuntati personal sau pauza de masa sa contina si o scurta plimbare prin zona.

Citește și:

 

Continuarea pe Lyla.ro

Parteneri