Sari la conținut

9 remedii naturale pentru albirea dinților

9 remedii naturale pentru albirea dinților.
Dintii galbeni sunt unul dintre cele mai proaste lucruri din punct de vedere al imaginii. Te face să arăți necurat și neigienic, cu toate că motivul real al acestora poate fi orice, de la prea multă cofeină la o reacție la antibiotice.
Albirea dinților este o soluție evidentă, dar procedura pentru aceasta costă mult mai mult decât s-ar putea imagina la început. Asta înseamnă că va trebui să plătiți o factură destul de mare pentru ceva atât de simplu. Există metode mult mai economice și mai simple, aflate la îndemâna fiecăruia dintre noi. Economisiți-vă banii și procurați-vă aceste ingrediente ieftine din magazinul alimentar care vă pot ajuta să obțineți același efect!

Iată primele 9 remedii casnice pentru dinții galbeni

1. Bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este unul dintre cele mai ieftine și mai bune ingrediente pe care le avem deja cu toții în casele noastre pentru a scăpa de dinții galbeni. Unul dintre cele mai simple moduri de a face uz de acesta ar fi combinarea cu pasta de dinți.
Luați aproximativ un sfert de linguriță de bicarbonat de sodiu și amestecați-o cu puțină pastă de dinți, apoi folosiți acest amestec granulos pentru a vă spăla dinții cel puțin de două ori pe săptămână.
De asemenea, puteți face un amestec de peroxid de hidrogen și suc de lămâie sau oțet alb pentru a înlocui apa caldă. Totuși, un cuvânt de precauție este să nu-l folosiți excesiv. Moderarea este foarte importantă. Deoarece utilizarea prea multă bicarbonat de sodiu prea des poate eroda smalțul natural al dinților, care îi poate deschide la alte probleme și poate deteriora.

8. Mere

Merele sunt deseori susținute ca fiind super-fructe. Și, pe bună dreptate, având în vedere toți nutrienții pe care îi furnizează corpului nostru. Probabil că ați auzit expresia „un măr pe zi îl ține pe doctor departe”, dar probabil nu v-ați gândit că include medicul dentist!
Așa este, mestecarea unui măr crocant o dată sau de două ori pe zi poate oferi același efect ca și spălarea dinților! În plus, proprietatea acidă a mărului acționează ca un agent de îndepărtare a petelor pentru dinții tăi. Pentru a fi clar, nu vă sugerăm să renunțați la periajul dinților. Dar mâncarea unui măr de două ori pe zi poate ajuta la clarificarea acelor pete obositoare mult mai repede!

9. Cărbune

Cărbunele este un alt ingredient natural care și-a crescut popularitatea în întreaga industrie a frumuseții, în principal ca purificator. Același lucru se poate spune și pentru dinții tăi. Amestecă puțină pulbere de cărbune în periuța de dinți și folosește-o așa cum ai face în mod regulat pentru a-ți face albul perlat cu adevărat alb. Dacă nu găsiți cărbune, puteți folosi pâine arsă și rozmarin ca înlocuitor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel