Sari la conținut

A renunțat de 4 ani la acest aliment. Raluka a dezvăluit secretul unui corp perfect: „Am energie, pielea arată mult mai frumos, corpul e mai armonios”

A renunțat de 4 ani la acest aliment. Raluka a dezvăluit secretul unui corp perfect: „Am energie, pielea arată mult mai frumos, corpul e mai armonios”.

Raluka, fosta câștigătoare a trofeului „Asia Express”, este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, iar prezența sa este una extrem de misterioasă.

Raluka - Buchet de trandafiri | Videoclip Oficial

Extrem de sinceră, Raluka a mărturisit recent că se ferește să devină invulnerabilă și, tocmai de aceea, comunicarea cu admiratorii săi nu este una optimă. Cu toate acestea, cântăreața a dezvăluit cum este ea dincolo de lumina reflectoarelor și care sunt marile ei temeri.

„Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca artist. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze.

Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct, dacă se sting toate luminile aici, în platou. Încerc să-mi înving fricile”, a mărturisit aceasta.

Raluka își serbează ziua de naștere! La mulți ani!

A renunțat de 4 ani la acest aliment. Raluka a dezvăluit secretul unui corp perfect: „Am energie, pielea arată mult mai frumos, corpul e mai armonios”

La cei 32 de ani, Raluka are o siluetă spectaculoasă, clasându-se printre vedetele cu cele mai frumoase picioare din showbizul românesc. Toate pozele postate pe rețelele sociale primesc mii de aprecieri din partea admiratorilor săi.

Iar formele de invidiat și pătrățelele de pe abdomen i-au adus foarte mulţi admiratori, de-a lungul anilor.

Într-un interviu acordat playtech.ro, cântăreața a dezvăluit că are un singur secret culinar: a devenit vegetariană.

„Arăt aşa de când m-am oprit din a mânca cărniţă. M-a ajutat foarte tare pe mine faptul că nu mai mănânc carne.

Nu am slăbit foarte mult, în schimb arăt mult mai armonios cumva, pot spune. Am renunţat acum patru ani.

M-a ajutat din toate punctele de vedere: m-a ajutat şi ca energie, m-a ajutat şi la piele – pielea mea arată mult mai frumos, corpul e mai armonios.

Nu ştiu, eu mă simt foarte, foarte bine. Nu ştiu, nu m-am documentat ce se spune, ce nu se spune, cum e mai bine. Dar eu ştiu că mă simt mai bine aşa.

Fac eu grătar cu prietenii, dar nu mai suport nici mirosul acum. Singurul lucru de care mi-e poftă din când în când, pentru că-l văd, este hot-dogul. Dar foarte rar”, a spus Raluka, potrivit sursei citate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel