Sari la conținut

Cele mai frumoase femei din zodiac și cea mai atractivă caracteristică a fiecărei zodii

Zodii norocoase
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Predictii astrale

Cele mai frumoase femei din zodiac. Frumusețea este ceea ce o persoană vede la partenerul său după ce strălucirea inițială dispare. Frumusețea contează, desigur, dar ceea ce credem că este frumos este subiectiv. Nu numai atât, ci vine cu prejudecăți și așteptări.

Nu toți credem că aceleași lucruri sunt frumoase și nici nu găsim frumusețe într-un anumit standard de trăsături faciale sau corporale. Dar, în funcție de zodiac, suntem făcuți să prezentăm anumite aspecte ale noastre, din punct de vedere fizic.

Pe baza astrologiei, suntem mai predispuși să strălucim în anumite departamente față de altele datorită parțial planetelor noastre conducătoare. Există o listă cu părțile corpului care fac fiecare semn solar frumos și de ce. 

Iată care sunt cele mai frumoase semne zodiacale și care este cel mai atractiv lucru care le caracterizează.

Horoscop
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Cele mai frumoase zodii. 1. Pești- Cei mai frumoși ochi și picioare

Cel mai frumos semn zodiacal. Zodia Pești este cea mai frumoasă datorită creativității și compasiunii față de ceilalți. În timp ce Vărsătorul poartă acei pantofi bine, nimeni nu arată mai bine fără pantofi decât femeia Pești. Picioare și degete frumoase – marele premiu al unui fetișist al picioarelor. Căutați la Pești cele mai frumoase metatarsiene din jur! Au si ochi superbi!

2. Fecioara- Cel mai frumos abdomen

Cel mai fermecător semn zodiacal. Fecioara are un mod cu cuvintele care le fac cele mai fermecătoare pentru cei din jur, făcându-le atractive în mod natural. Ea este fata în bikini cu cel mai bun abdomen de pe plajă. Dacă un buric poate fi considerat frumos, atunci Fecioara îl are pe cel mai frumos. Fata pin-up cu talia mică este probabil o Fecioară, potrivit yourtango.com

3. Leu- Cei mai frumoși sâni

Cel mai captivant semn zodiacal. Leul conduce inima, iar inima se găsește în piept. Și asta înseamnă că unii dintre cei mai frumoși sâni din jur pot fi găsiți pe o femeie Leu. Dacă îți plac sânii, îi vei găsi pe cei mai frumoși imaginabili la femeia Leu. Încrederea lor în sine crește, de asemenea, nivelul lor frumos.

Cele mai frumoase zodii. 4. Berbec- Cele mai frumoase sprâncene

Cel mai îndrăzneț semn zodiacal. Dat fiind că Berbecul stăpânește capul, este posibil să vedeți aici o frumusețe plăcută, în toate trăsăturile. Femeia Berbec este una dintre cele mai frumoase semne zodiacale. O sprânceană puternică va sugera inteligența și înverșunarea o face pe femeia Berbec atât drăguță, cât și puternică.

5. Balanță- Cel mai frumos spate

Cel mai delicat semn zodiacal. Balanța are o frumusețe delicată pentru ei prin corectitudinea și natura lor diplomatică. Pentru frumusețea fizică, veți dori să priviți o femeie Balanță plecând doar pentru a-i privi spatele. Balanța guvernează rinichii și, în ceea ce privește frumusețea, veți descoperi că are un spate pe care veți dori să-l masați ore întregi.

6. Taur- Cel mai frumos gât

Frumusețea ascunsă a zodiacului. Taurul este o frumusețe ascunsă. Trăsăturile lor de personalitate, de tandrețe și senzualitate, sunt ceva după care trebuie să „faci săpături” pentru a descoperi din punct de vedere al personalității. Veți dori să săruți gâtul femeii Taur pentru că ea este cea cu gâtul frumos. Felul în care își întoarce capul sau își ridică bărbia – acesta este suficient pentru a înnebuni o persoană pentru frumusețea lor.

Cele mai frumoase zodii. 7. Săgetător- Cele mai frumoase coapse

Cel mai sincer semn zodiacal. Spontaneitatea Săgetătorului este ceva care este atât distractiv, cât și atractiv. Are picioare, știe să le folosească. Săgetătorul este cunoscut pentru coapsele ei superbe și, la fel ca calul pursânge cu care se compară zodia ei, vei dori să pariezi fermă că sunt și mai frumoase înfășurate în jurul capului tău.

8. Gemeni- Cele mai frumoase brațe

Cel mai iubibil semn zodiacal. Fie că merge doar pe stradă sau înoată, vei observa brațele femeii Gemeni. De obicei, una dintre trăsăturile ei atractive, există ceva foarte frumos la brațele și musculatura ei. Gemenii sunt, de asemenea, super adaptabili, ceea ce face acest semn și mai atractiv cu atitudinea ei „mergi cu fluxul”.

zodii
Sursă foto: arhiva doctorulzilei

9. Scorpion- Cea mai frumoasă zonă erotică

Cel mai sexy semn zodiacal. Determinarea și asertivitatea Scorpionului fac din acest semn zodiacal un minx sexy. Aceste doamne sunt cel mai atrăgător semn zodiacal și sunt pretențioase cu lenjeria intimă. Dacă va exista vreodată ceea ce ați numi un „vagin drăguț”, doamnele Scorpion au cele mai frumoase.

Cele mai frumoase zodii. 10. Rac- Cele mai frumoase mâini

Cea mai drăguță zodie. O femeie Rac este cea mai loială persoană pe care o vei întâlni vreodată. Posibil cele mai frumoase mâini ale zodiacului aparțin femeii Rac. Vei dori să le atingi, să le admiri și să le așezi pe propriul tău corp.

11. Capricorn- Cele mai frumoase picioare

Cea mai subtilă zodie. În timp ce Săgetătorul deține primul loc pentru coapsele frumoase, Capricornul este câștigătorul concursului pentru picioare.

Picioarele lungi și slăbite sunt ceea ce îl face pe Capricornul atractiv din punct de vedere fizic, deoarece nimeni nu le defilează mai bine sau mai frumos decât doamna noastră Capricorn. Dar trăsătura lor cea mai atractivă este ambițiozitatea.

12. Vărsător- Cele mai frumoase picioare

Cea mai de nișă zodie. Nu toată lumea este binecuvântată cu glezne frumoase… dar Vărsătorul este. Cunoscute ca modelele de pantofi ale Zodiacului, aceste doamne se laudă cu gleznele foarte frumoase și arată grozav în fuste și rochii.

Vărsătorul este o frumusețe de nișă, deoarece trăsătura lor cea mai atractivă este viziunea lor ambițioasă, atât pentru viitorul lor, cât și pentru viitorul societății.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel